Elég ez a táp ehhez az összeállításhoz, vagy hibáztam?
Figyelt kérdés
Egy vagyok a buta emberek közül akik utólag kérdeznek.
Gépem:
FSP HYPER 600W
Strix R9 380 4gb
AMD FX8350
1db 1 TB HDD
1db 120gb SSD
MSI 970 Gaming alaplap
4 120mm-es venti
Tehát elég ennek ez a 600w-os táp? Nem szeretném ha károsítaná az alkatrészeket, tehát ha rossz inkább veszek másikat. Később overlockolni is szeretném, de ha csak arra nem elég akkor majd később fektetek be másikba.
2016. okt. 9. 17:07
1/6 anonim válasza:
A konfiguráció 400W-t sem fog soha fogyasztani, nem a teljesítménnyel van a baj. A hyper széria nagyon alacsony minőségű, de ha már megvan, akkor ne cseréld le.
2/6 Lord Hidan válasza:
Egy kisebb is elég lenne. Nem feltétlenül a watt számít hanem a minőség. A hyper az egy átlagos belépő szintű táp. Én egy kisebb de minőségibbet vettem volna de megfelel ez is.
Később ha tuningolni akarsz akkor Corsair rm550x, Evga SuperNova G2 550W vagy kicsit drágábban Be quiet Dark Power Pro 550w
3/6 A kérdező kommentje:
Értem, akkor már ne cseréljem? Lesz valami hátrányom abból hogy ezt használom, és nem egy minőségibbet?
2016. okt. 9. 17:18
4/6 Lord Hidan válasza:
Annyira azért nem egy gagyi darab nem lesz vele gond.
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a gyors választ!
2016. okt. 9. 17:21
6/6 anonim válasza:
Rendelkezik a szükséges védelmekkel, 85%-os hatásfok. Nem mai darab, de azért még jó egy átlagos konfighoz. Használd megelégedéssel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!