Nvidia GTX 970-nél mely kártyák jobbak?
r9 390x a minimum hozzá, de azzal sem igazi, inkább -amit előző is írt-1070, 1080.
van pénzed egy 800 dolláros vr setre, de vga-ra nincs pénzed?
390X-et használok, eddig nem volt olyan játék ami nem futott volna megfelelően, viszont SS-t nem igazán tudom növelni. Karácsony fele tervezek egy cserét..
Ha váltani akarsz akkor 1070 vagy 1080. Vagy használtam egy 980Ti.
Nem azt írtam, hogy a VR-hez minimum 1070 kell. A kérdés az volt, hogy 970-ről mire lenne érdemes váltani. 980 vagy 390x/Fury nem érné meg anyagilag. Ha valódi ugrást akarsz akkor legalább 980ti/1070-re kéne cserélni.
Igaz, hogy a legtöbb VR játék elfut 970-en is gond nélkül, de ezek többnyire rövid egyszerű 'demók'.
Viszont sorra jelennek meg az egyre komplexebb grafikával rendelkező játékok. Pl. ilyen a Raw Data.
Feljebb írtam, hogy 390X-et használok. Ha ezzel a játékkal akarok játszani akkor alacsony-közepes grafikára kell vennem, hogy meglegyen a stabil 90fps.
A másik pedig az SS. (A képet lényegesen nagyobb felbontásban rendereli le így sokkal szebb lesz)
Elképesztő különbséget vannak, ha nem natív felbontáson (2160 x 1200) játszol hanem mondjuk x1.5 SS-el. (3240x1800).
Persze 1.0 és 3.0+ között akárhová be tudod lőni. A legtöbb játéknál 390X-el 1.2-1.3 körül kell hagynom. A fentebb említett játéknál pedig csak 1.0 low-med beállításokkal tudok játszani.
Egy 1070-el nyugodtan 1.5 körül tudod hagyni.
1080 pedig 1.8-2.0 körül.
Ha még nem próbáltad akkor ez nem mond sokat, de hatalmas különbségek vannak.
És persze gondolni kell a jövőre. Ha a megjelenés után alig fél évvel nem megy a játékok egy része akkor 1 év múlva mi lesz? Ha normális játékkal akarok majd játszani akkor örülhetek a alacsony grafikán elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!