Túlmelegedési problémák valakinek ötlet?
Figyelt kérdés
Túlmelegedési problémáim vannak. A processzorom folyamatosan 78 a 2 mag 100 fok körül ugrál és folyamatosan használja valami a processzort már sok programot leállítottam de utána is ugrál a használtságnak a %-a csökkentett módban visszamegy 55 fokra a 2 mag és 48-50 fokra a proci
Intel Core i3 3.30 Ghz
Win7
8GB RAM
AMD Radeon 7750 VGA
Nemrég pasztáztam újra de ugyanazok az értékek :/
2016. okt. 8. 18:55
11/12 A kérdező kommentje:
nem tudom mert a videókártyám is sokszor felment játék közben 65-70 fokra és de az megszűnt és aztán kezdett a procinak magas lenni előtte a proci max 50 fok volt játék közbe pl bf4 magason 1920x1080 on most meg elindítom a máriót összeesik az fps
2016. okt. 8. 20:15
12/12 Gábor_79 válasza:
Nem tudom milyen hűtőd van, de szerintem azzal lesz a hiba. Ha például gyári, akkor eltörhetett az egyik műanyag lefogatója, ami a furatba megy a foglalat körül. Úgy néz ki, mintha nem feküdne fel rendesen és rossz a hőátadás. Legalábbis az is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!