Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Játékra melyik proci/VGA?

Játékra melyik proci/VGA?

Figyelt kérdés
Új gépet fogok venni, de nem tudom hogy milyet. Főleg GTA IV-eznék és DiRT 2-őznék rajta. Intel i5 vagy AMD Phenom II legyen benne a proci? Mindkettő 4magos lenne. Vagy i5-ben jó a 2 magos is? VGA-nak Sapphire Radeon HD5770 lenne, de nem tudom hogy 512 MB vagy 1 GB? Sokat számítana. Azt mondták nekem hogy pl. GTA IV-ben jobb sokkal ha 1 GB-s van, ez igaz? Tápnak elég egy 400W-os FSP (a proci meg a VGA még feleannyit sem fogyasztja a 400W-nak)?
2010. ápr. 25. 12:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Tápnak inkább 450W-ost választanék, FSP, Corsair, Chieftec, Cooler Master, ezek tudják is a névleges teljesítményt, Codegen és noname társai nem.

[link]

Ezt olvasd végig, segíteni fog a döntésben. Én AMD párti vagyok még mindig az ár/érték arány miatt, a felsőbb szegmensben egyértelműen az Intel uralkodik, de 40-50e Ft-os magasságban az AMD verhetetlen, az átlag felhasználó pedig nem nagyon vesz ennél drágábban.

Bármelyiket választod alaplapot Gigabyte vagy Asus közül válassz

A GTA4-nek pedig valóban kell az 1Gb Vram, ugyanis Vram alapján tudod részletesebbre állítani a grafikát, a Graphic settings-nél számolja a használt memóriát, és ha elérsz egy küszöböt nem tudod tovább állítani a részletességet.

2010. ápr. 25. 13:03
 2/2 Jenci ***** válasza:
Ez relatív.Ha a pénz számít,akkor AMD.Mindenképpen 4 magos processzor--ár-érték arányban ez jobb választás.Az i5 egyébként 4 magos.Videokártya tekintetében az 5770 jó és 1Gb-os legyen.A képek előállításánál mindenképpen jól jön a több memória.Táp esetében azért egy 450W-os legalább legyen.
2010. ápr. 25. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!