Tudtok mondani valami olcsó és jó wifi vevőt?
A laptopba tök gyengusz ami van, itt állok a benzinkúttól 10 méterre és alig érzékeli a jelet. Valami USB-s vevő kellene, ami sokkal erősebb, de azért nem drága. Tudom, a kettő ált kizárja egymást, de ha valaki tud valami okosat kérem mondjaű
Köszönöm előre is
Nekem egy TP-Link TL-WN722N van, azt hiszem ~3 ezer ft-ért vettem a helyi pc-s boltban.
Én is pont az miatt vettem, mint amiért te akarsz, a laptop nem érzékelte a jelet rendesen. Amióta ezt használom, még olyan hálózatokat is lát, amit a laptopt nem is látott.. szóval szerintem nem rossz.. célnak megfelel.
Nem tudom neked konkrétan, mi számít drágának. Egy hardver akkor lesz drága, ha nem váltja be hozzáfűzött reményeket. Mert akkor csak kidobott pénz volt. Kiába veszel meg valamit 2-3 eFt -ért, ha nem jobb mint az integrált.
Én a TP-Link TL-WN8200ND -t vagy az Asus USB-N14 -t ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!