Mitől lehetnek a fagyások?
Legtöbb játéknál és youtuben illetve bármely más video nézés közben az interneten néha lefagy a gép, úgy hogy az egeret se lehet mozgatni.
Volt már újra telepítés, de a fagyás még meg maradt.
Videokártyát,processzort mindig figyelem és nem hevülnek túl.
Vírus irtás is volt, de az sem változtatott semmin.
Ez a lefagyás lehet az első 5 percben, de lehet 3 óra múlva is. Ezért szerintem a hardverek túlmelegedése szóba se jöhet.
Tehát, van amikor 3 óra elteltével se fagy le.
Esetleg van valami esemény napló ami a fagyás előtt ki írja a hibát? Mert azt pl játék közben ablakos módban megfigyelhetek.
(XP sp 3)
Nekem az everest van,és abból szoktam nézegetni az eseménynaplót.Régebben nekem is voltak ilyen gondjaim és végül is az időszolgáltatás okozta.Magyarul a windows nem tudott csatlakozni az időszolgáltatóhoz és így nem jött létre a szinkronizálás.Ha ez a probléma akkor két dolgot tehetel:
1.vagy kikapcsolod ezt a szinkronizálást
2.vagy másik op-rendszert teszel fel ( kérsz kölcsön egyet ),mert hátha abban ez a rész tökéletesen működik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!