Mi baja lehet a gépnek?
Vettem egy új gépet, ami nem volt összerakva. Követtem az utasításokat és összeraktam., de fura hangot ad amikor bekapcsolom. Átellenőriztem a csatlakozókat de nem nem látom igazán, hogy mi lehet a gond.
Ilyesmi hangot ad: tá ti ti, tá ti ti.
Szerintetek mi lehet a gond? (mintha az elején lenne egy klattyanás féleség, de szerintem az a gép indulása miatt van.)
A válaszokat előre is köszönöm.
Köszi a választ.
Kivettem a videokártyát, de még mindig ugyanazt a hangjelzést adja. Olvastam valahol hogy a ramokkal is baj lehet, de azokat is kivettem, volt mikor csak az egyiket raktam be, átraktam egy másik chanel-re vagy minek hívják, de semmi változás.
Monitorral lehet gond? Csak mert ultra wide. De nemhiszem hogy ez problémát jelenthet.
Várom a válaszokat. Előre is köszönöm.
Z170 pro gaming alaplap,
Asus strix oc Gtx 1060,
Evga 750 w táp,
Intel i5 6500 proci.
Igen van rajta hdmi csatlakozó, bedugtam és ugy is ugyanazt a hangot adja
Sikerült megoldani a problémát.
A használati utasítás könyv rossza channel-t írt. A szürkét írta, de a feketébe kellet berakni a memóriákat.
Köszönöm mindenkinek, aki megpróbált segíteni.
Rosszul dugtam be. xd
Megszoktam, hogy mindkét végén kattan. Ezen az alaplapon csak az egyik végén van ilyen rögzítő kar, ezért az alját nem nyomtam be eléggé.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!