Internetes kapcsolatnál lehet baj a leágazóval, ha ingadozik a sebesség (nagyon)?
Egy netkábel érezkik be a falon keresztül ami először arra a bizonyos leágazóra (egy pici két gyufás skatuja mérető csillogó doboz) ami tovább elosztja 2 felé a netet..az egyik kábel szolgáltatja a tv-nek a jelet a másik kábel meg értelem szerűen a router-be megy. A router átvan vezetve egy modemre ami kapcsolódik a fő gépre a többi cucc wifin kereszetül kommunikál.
Az alapsebesség 100 mb/s , és valamikor le esik 50-40-30-20 mb/s-ra :D ami kicsit furcsa. újra lekötöttem az internetet (tehát lényegében újra bekötöttem) a szolgáltató segítsége nélkül, mivel egy balf**ok és stabil lett megint 90-100 mb-vel ment, majd megint elöjött a probléma a kábeleknek semmi bajuk nincs a legtöbbet le is cseréltem újra...azóta 3 szor ismételtem meg kb ezt a dolgot ,de már csak arra a kis dobozra tudok gondolni ,hogy valami azzal van. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!