Amd a10 7890k mellé passzolna egy HD 6670-es videókártya?
Adott egy amd a10 7890k-s APU és azt szeretném, hogy, dual graphic módban mennyen a kettõ videókártya lehetséges ez?
Mivel ugy csináltam meg hogy beleraktam a gépbe a HD 6670 es vidikarit és arra csatlakoztattam a VGA kábelt illetve ugy raktam az illesztõprogramot, de valamiért ha elkezdek játszani bármelyik játékkal sajnos olyan a grafika mintha lowon menne az egész és hiába teszem fel ultrára akkoris ùgy néz ki mintha lowon lenne
De még a radeon controll panel szerint is ugy van állitva hogy a játék szabja meg a grafikát.
De ugyis probaltam h az alaplapi vga kimenrtre csatlakozok, de ugyanez s probléma. 8giga ram van 1600Mhz. Dual kit alaplapi chipset R7 azaz legujabb.
„Nehéz ítélkezni a Dual-Graphics-technológiát illetően, hiszen kissé vegyesek az érzéseink a megoldással kapcsolatban. Kétségtelen, hogy a legtöbb játék esetében némi pluszteljesítményre tehetünk szert általa, de az sohasem annyival több, hogy a szimpla diszkrét VGA szégyenteljesen elbújjon."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!