Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy I3 6100as processzor és...

Egy I3 6100as processzor és egy radeon rx 460 videokártya elvinne mindim beálításon egy htc vive ot vagy egy ocolus játékot?

Figyelt kérdés
Jelenleg ddr3as 8gb ramom van és 120SSD

2016. okt. 6. 17:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ezt ennyiből megállapítottad? H110M-DS2?

[link]

Mert ha neki eleve DDR3 van benne, nekem inkább ennek tűnik. Mert hogy a DDR4-esbe nem megy bele a DDR3.

2016. okt. 7. 16:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Hogy tisztába tegyük a dolgot, a GTX 960 NEM VR képes. Még SLI-ben sem!

2016. okt. 7. 16:56
 13/20 anonim ***** válasza:

@12

[link]

Mint írtam a MOST bejelentett (api) frissítésnek hála elég egy gtx 960 is

2016. okt. 7. 16:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Bocs, erről nem tudtam. Csak kipróbáltam és élvezhetetlen, olyan nagy a késése.
2016. okt. 7. 17:11
 15/20 anonim ***** válasza:
mármint az újat próbáltad ki, vagy még régen dugtad rá a 960ra?
2016. okt. 7. 18:48
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem lesz elég bármilyen frissítést is hoznak. Főleg nem úgy, hogy élvezhető is legyen.

A Vive már kezdetektől rendelkezik egy ilyen funkcióval. [Repojection/Újravetítés]

(Oculusnál is van valami hasonló, de azt nem ismerem, de lényegében ugyan úgy működik)

Ha nem tudod elérni a stabil 90 fps-t akkor visszavesz/lekorlátoz 45-re. (Ez a funkció kikapcsolható, de a stabil 45 még mindig jobb, mint az ugráló 50-90)

Játékoknál észreveszed, hogy nem úgy fut ahogy kéne. Fejfájást, hányingert is előbb kapsz a hirtelen mozgásoktól ha nem vagy hozzászokva.

Ha nem intenzív játékokra használod hanem "festeni" vagy facebook-ozni veszed a szemüveget akkor rendben van, de gondolom nem így van..

Ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül. A legtöbben inkább lejjebb veszik a beállításokat, hogy stabilan meglegyen a 90fps, VR-ben ez fontosabb, mint a grafika.

Most hoztak egy frissítést, hogy "feltalálták" a megoldást, kisebb lesz a rendszerigény, de ez nem egészen így működik.

Pl. Persze, hogy tudod futtatni az új *játéknév*-t 60 fps-el az ezeréves kártyádon ha egy új frissítéssel kiveszik belőle a rendszerigényes grafikai beállításokat és minden effektet ami miatt nem úgy nézett ki a játék, mintha 10 éve készült volna..

Egyszóval ez a lépés azért volt, hogy a sok "hülye" palimadár megvegye a szemüveget, mert kisebb lett a gépigénye (Az élmény meg rosszabb..)

És azt se felejtsd el, hogy a rendszerigény folyamatosan növekszik. 390X videokártyával rendelkezem (ami az ajánlott felett van) és azt kell mondjam, hogy a játékok egy részének egyszerűen kevés. 10/8 játékkal nincs gond, de a maradék 2-nek lényegesen lejjebb kell vennem a beállításait, mert különben nem lesz élvezhető. Persze ez nem tűnik soknak, de fél éven belül ez a szám legalább megduplázódik. Én pedig választhatok, hogy új kártya/kevesebb játék (rendes AAA játék még nincs is) vagy egyszerűen ultra low beállításokkal játszok, leskálázott felbontással..

Egy Vive tulajdonos.

2016. okt. 8. 02:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Az ocolust volt alkalmam kipróbálni 3 hete. Nem győzött meg arról hogy, nekem erre szükségem van. Sem a felbontása, se más.
2016. okt. 8. 02:59
 18/20 anonim ***** válasza:
A VR-hoz legalább egy RX 480, GTX 980, vagy egy GTX 1060 KELL
2016. dec. 3. 09:47
 19/20 Brandon41 ***** válasza:
#16 Te biztosan jobban értesz hozzá mint maga az oculus, és honnan veszed azt hogy nem lenne elég hozzá. Én inkább az oculus-nak hiszek mint neked. Csak olvasnád el a cikket, és akkor tudnád hogy hogyan tudták csökkenteni a gépigényét.
2017. jan. 12. 21:49
 20/20 Brandon41 ***** válasza:
A rift-hez és vive-hoz minimum egy i5 4590,gtx 970, 8gb ram kell meg ugye a 3-4 db USB csatlakozó +1db hdmi oculus esetében, vive-nál asszem csak egy hdmi kábelt kell a gépbe dugni, mert a többi a base station - be megy.
2017. jan. 12. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!