Lehetséges, hogy tönkrement?
Figyelt kérdés
Csináltam egy elég nagy hülyességet, mégpedig, egy DDR2 800 -as Ram-ot beletettem egy sima DDR-es alaplapba, hát odavágott neki, azóta se kép se hang :( (én hülyességem tudom) a kérdés viszont az lenne, hogy tehetett-e kárt a DDR2 es ram ban , mert nem merem már visszatennia másik gépbe ne hogy ott is vmi gond legyen!2010. ápr. 25. 08:38
1/7 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy sikerült belerakni mert máshol van a fogazata de nagy eséllyel tönkrement, mert nem tudom pontosan ddr 2,5 voltot kap mondjuk a 1,8 helyett tehát kisüthetted. Másikba belerakhatod, mert csak sípolni fog hogy rossz az egyik. De ha van memtest-ed akkor letesztelheted vele. Azt áruld el hogy tudtad belerakni? Mert [link] ddr1 és 2 között a különbség csekély, de nemvolt nehéz belerakni?
2/7 anonim válasza:
másik gépnek nem lesz baja, max csak nem fog müködni ha hibás a memoria. Amugy a kép és a hang a kártya kivétele után sem jelentkezett?
4/7 A kérdező kommentje:
Hát kicsit nehézkesen ment :(, de az a baj , hogy átsem gondoltam az egészet , csak valahogy beugrott azt jött , hogy megprobálom , ha ez ma lenne pl bizti átgondolnám , :D
Am még ugy nem probáltam hogy kivettem volna a kártyákat,de megprobálom!
Elképzelhetö, hogy azokat is tönkretette volna? Én csak az alaplapra gondolok!
2010. ápr. 25. 09:14
5/7 anonim válasza:
Rakjál be egy DD3-asat is, hátha megjavul.
6/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá :D
2010. ápr. 25. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!