Intel Xeon X3360,2.8GHz,12MB L2,4 mag-os szerver processzor mennyire jó játékok esetében?
Figyelt kérdés
2016. okt. 6. 15:38
1/8 szántóvető válasza:
kicsivel jobb mint egy fx 6300,gondolom ez már mond valamit.
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos annyira nem. Ezt vegyem negatívnak ?
2016. okt. 9. 13:31
3/8 szántóvető válasza:
el lehet vele játszogatni,kérdés mik az igényeid.viszont 775-ös lapba való,és ehhez a foglalathoz nehéz ennél jobbat venni.jobb mint a core 2 quad procik.(ettől függetlenül a lapnak támogatnia kell aminek utána kell nézni.)és gondolom hogy olcsó is.
4/8 anonim válasza:
Belépő gamer szintet képviseli fhdba ha nincsenek nagy igényeid pl egy gtx 960 al jó lesz
5/8 A kérdező kommentje:
igen támogat mindent, a chipset megegyezik
2016. okt. 13. 07:53
6/8 A kérdező kommentje:
Az igényeim? Próbálom minél magasabbra tenni. Pl a GTA V-öt játszottam egy 1440-es felbontásban, a többi beállítás fele minimum fele medium..
A kártyámra gyanakszom amiért nem tudtam maxon játszani. AMD Radeon HD6670 2GB + 8GB DDR3 RAM. Arra gondoltam, hogy a kártyát kéne kicserélni.
2016. okt. 13. 17:09
7/8 szántóvető válasza:
az a vga semmire nem elég már.
8/8 A kérdező kommentje:
Tudnál/Tudnátok nekem ajánlani egy videokártyát, amivel max grafikán tudnám játszani? És nem kell neki külön áram? Mert egy brand tápom van (Dell), nincs rajta olyan pin ami a videokártyának kell, és nem akarom lecserélni a tápomat se. (A külön rátett csatlakozót meg nem szeretném mert félek a túlterheléstől, vagy hogy nem lenne elég a táp)
2016. okt. 13. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!