Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik AMD processzor lenne a...

Melyik AMD processzor lenne a legjobb fps játékra?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy processzort, mert most ami van az kb. 9000 Ft-ot ér. Ez a mostani CPU-m nem alkalmas arra, hogy egy "komolyabb" fps játékon játszhassak. Ez a játék a Battlefield 4 lenne. Voltunk már service-ben is gépet javítatni, közbe előkerült valahogy ez a processzor téma. Elmondtam neki, hogy szoktam videókat vágni, és játszani, de a mostani procim ezekre már nem a legalkalmasabb. Közöltem azt is vele, miből áll össze a gépem (itt is feltüntetem). Azt mondta, hogy egy 21000 Ft értékű proci az teljesen megfelelne a kívánt elvárásaimnak (mondta a proci nevét is, de már elfelejtettem, de azt viszont tudom, hogy kb. 21k Ft-ba kerül). Szeretném kérni a ti véleményeteket is, hogy amit linket meg fogok jeleníteni (ez az árukereső oldala lesz), ott a felsorolt CPU-k közül melyik lenne szerintetek a legjobb a céljaimra? Csak azok a procik érdekelnek, amik a 22700 Ft értékű "AMD Athlon X4 870K 3.9GHz FM2+ Processzor" alatt vannak árban. Magyarul nem szeretnék 23 ezer forintnál többet költeni egy processzorra.

LINK: [link]

Hardvereim:

Alaplap: ASRock FM2A55M-DGS

Processzor: DualCore AMD A4-5300, 3344 MHz

Videókártya: AMD Radeon R9 270 (Curacao) (Asus R9270)

Memória: 8 GB

SSD: van

2016. okt. 5. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Rossz hírem van. Az x4 870 és társai fm2+ foglalatosak a te lapod viszont csak sima fm2. Újonnan 4 magost nem nagyon fogsz találni bele, szóval valószínű hogy a használt játszik athlon x4 stb.
2016. okt. 5. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
860k/870k/880k
2016. okt. 5. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
*Ja azt nem is figyeltem bocsesz akkor tárgytalan
2016. okt. 5. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Először írd be googleba alaplapod nevét - supported cpu. Utána keress 4 magosat azok között. Azonban csak használtan tudsz venni cput bele.
2016. okt. 5. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!