Powercom BNT-600AP UPS vélemények?
Már a másodikat gyűröm, mert kb 5 év után tönkrement az első. Akkoriban nem értem rá ezzel foglalkozni, így nem tudom, akkucserével tovább dolgozott volna (azért szétszedni szétszedtem volna lazább időkben), vagy nem, szervizt sem találtam éppen (lehet, hogy máskor se).
Amúgy arra a célra tökéletes, hogy kulturáltan leállítsam a gépet, elmentve a végzett munkát. Ugyebár nem egy paksi atomerőmű kapacitású egyed. Nálam a gép, monitor meg a tv-box, ami a wifit is szórja, az van rajta.
Van néha, hogy egyet kattan csak, már gondoltam rá, hogy ilyenkor megkérdem a szolgáltatót, volt-e egy lehúzás, de még nem vitt rá a lélek. :)
Ennyi pénzért...
Rossz hírem van, most ment tönkre szemlátomást.
A legújabb dossziém a vásárlásokról, számlamásolatokkal és garancialevelekkel 2010-es kezdetű, abban nem találom, tehát kibírt vagy 6-8 évet.
Az előző úgy ment gallyra, hogy nem lehetett bekapcsolni, ez viszont úgy, hogy 3 másodpercig bírja, majd kikapcsol. Ez akkuproblémának tűnik. Lehet, hogy kezelnem kellett volna, félévente egyszer legalább kihúzni a tápból és hagyni lemerülni, stb.
Kivettem az akkut, de az jó...
Felhívtam egy forgalmazó szervizét, azt mondta, ők csak a garanciális ügyintézéssel foglalkoznak, javítással nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!