Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jobban megéri belépő szintű...

Jobban megéri belépő szintű üzleti laptopot venni mint consumer gépet?

Figyelt kérdés
Mivel nem játékra kell hanem netezni filmezni ezért nem fontos az erős vga helyette olyan gépet keresek aminek erős cpu-ja van sok rammal ssd-vel és jó hűtéssel strapabíró jó burkolattal. Milyen laptop felelne meg jelenleg ezeknek a kritériumoknak? 129 alatti áron melyik típus számít most jó vételnek? (Új)
2016. okt. 2. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A játékos gép hardveresen mindig a combosabbak közé fog tartozni, anyagminőségben tér el elsősorban az üzleti gép(de teljesen logikus is, arra a célra teljesen jó az 5-6 éves gép is, játékra már nem, inkább költsék a pénzt erősebb hardverre mint jobb minőségű műanyagra). Szóval az üzleti laptop hasonló áron biztosan gyengébb lesz, minden szempontból - viszont ennyiért asztalit sem raksz össze ssd vel(pláne nem erős cpu val, sok rammal, és ssd vel), nem hogy laptopot, ami még tartós is.
2016. okt. 2. 20:13
 2/13 A kérdező kommentje:

Én meg inkább költök egy prémium anyaghasználatra szálcsiszolt fémre, magnézium vázra mint egy nyekergő tűzforró gagyi hatást keltő gépre.

Laptopra van szükségem. Ha úgy tudod ennyiért nincsen az igényeimnek megfelelő tudsz infót adni arról hogy mennyinél kezdődnek ilyenek?

2016. okt. 2. 20:18
 3/13 BM-Striker ***** válasza:

[link]

Ez jó vétel, de nem 129 alatt.

Ugyanz HDD-vel:

[link]

2016. okt. 2. 20:22
 4/13 BM-Striker ***** válasza:

Belépőszintű üzleti gépeknek sincs prémium anyaghasználata.

Ha ilyet szeretnél ennyi pénzért, akkor új gépek nem jönnek szóba.

2016. okt. 2. 20:26
 5/13 A kérdező kommentje:

Olyan kéne nekem mint egy hp probook 6560b csak újan. Hasonló hardverrel(csak nyilván kisebb csíkszélességen)

Egy ilyen igényt melyik új gép elégítené ki? Mennyiért?

2016. okt. 2. 20:30
 6/13 BM-Striker ***** válasza:

HP Probook 650 G1/G2 (G1 180k+ ,G2 300k+).

Dell Latitude E5550, 5570 (250k+)

Lenovo Thinkpad E560 (200k+)

Fujisu Lifebook E556/E546 (250k+)

2016. okt. 2. 21:09
 7/13 A kérdező kommentje:
Ezek közül egyedül az utolsó fém részben igaz?
2016. okt. 2. 21:12
 8/13 BM-Striker ***** válasza:

Egyik sem fém, de a 650/640 nagyon tartós gép ettől függetlenül. (Sokkal jobb minőségű, mint aminek kinéz)

*Lenovo-ból inkább az L560 tartozik ide.

2016. okt. 2. 21:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Érdemes az üzleti gépet megvenni! Én 2,5 hete vettem egy hp elitebook 2530p-t a vateráról 17 ezerért (core 2 duo 2 ghz 6mb cache, 2gb ram, 160gb hdd, töltővel). És nagyon megérte! Nagyon megbízható laptop, tök modern, játékon kívül mindenre jó, pedig 8 éves! Ha meg valami baja lenne, olcsón elintézhető, mert viszonylag sokat találtam belőle pl. vaterán. Szerintem neked is egy ilyen gép kell. [link] Nekem nagyon bejött. Egyetlen egy baja van. Könnyen melegszik gyári konstrukciós hiba miatt (meg a pasztát sem ártana megnéznem...), kicsi a venti, és nincs is nagy szellőzője. De hétköznapi használatnál ez semmit sem számít, nekem is csak játékok közben melegedett (ets2, minecraft). Esetleg meg is magasíthatod. Ajánlom ezt a hp elitebook üzletet, sokkal jobb, és megbízhatóbb, mint pl. a régi asus k53s-em.
2016. okt. 3. 17:48
 10/13 anonim ***** válasza:
De pl. a régebbi Dell Latitude gépek közül és érdemes választgatni, egy ismerősömnek a 90'-es évek óta működik a Dell Latitude-ja (és az akksi is bírja kb. 30 percig, de az lehet, hogy utángyártott). 9# voltam
2016. okt. 3. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!