Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem írja ki a teljes...

Miért nem írja ki a teljes ram méretet a gépem?

Figyelt kérdés
Úgy tudom hogy az integrált vga levesz a ram memóriából de én nem az integráltat használom. A konfigom: amd phenom 9650 4x2.3ghz proci, 4gb ram, 500gb sata hdd, amd radeon hd 4600 1gb. A 4gb-ból először csak 3gb-ot írt a gép aztán lekapcsoltam a bios-ban az integrált vga--t és most így 3,5gb-ot ír. Ez miért van? Mind a két ram jó tehát azzal nincs baj.

2016. okt. 2. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány bites az OPrendszer?
2016. okt. 2. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
32 bites rendszer esetén a dolog adja magát, az ennyit tud használni. Vagy lehet még, hogy a BIOS-ban a Memory Remapping van kikapcsolva.
2016. okt. 2. 19:13
 3/7 A kérdező kommentje:
32 bites windows xp
2016. okt. 2. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor ez így jó. tegyél fel 64 bites oprendszert, az látja a teljes 4Gb-ot.
2016. okt. 2. 19:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem ez így marad mert elég sok cucc van a gépen és nem akarom hogy elvesszenek + le kéne töltenem egy másik op.rendszert kiírni lemezre aztán újra az egészet ami elég hosszú folyamat.
2016. okt. 2. 19:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudni. Azért az egy harmadával növeli a memóriádat (nem kevés) és az XP már egy nem támogatott rendszer.
2016. okt. 3. 08:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Újra telepítettek 64bites-es és semmi nem változott.. potya volt az egész
2016. okt. 5. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!