Milyen alaplap és táp és ház legyen az alábbi alkatrészek mellé?
Processzor :i7 6x
Ram: 32gb
Vga: Gtx1080
2tb hdd
512gb ssd
A gép elsősorban munkára lesz (grafikus) de alkalmi játékra is lesz használva. Ház kb mindegy. A legolcsóbb jól szellőzéssel rendelkező megteszi.
"i7 6x" na ez a pont nem mindegy hogy pl 6700/6700k/6800k.
Pontosítani kéne.
I7 6700
Egy rajztábla lesz pluszban rajta, de az kb mindegy gondolom. Ill egy dvd író.
Akkor egy b150-es lap.
pl. msi b150m mortar, asrock b150m pro4, stb
gondolom masik kerdeshez szantad mert nem kerdezte, igaz nem is emlitette de sok mast sem
mostani kinalatot nem ismerem de kerdeseknel emlegettek a Corsair RMx 550 tapegyseget, akar enek a 650 es valtozatat
ez affele minimum lenne a gepedhez vagyis arban csak feljebb lehetne menni nem lentebb
haznak meg erdemes lehet kulon feltened uj kerdest szinten nemnismerem sajnos az aktualis kinalatot es kerdesnelneddig nem lattam
Raijintek Arcadia volt a slager fel-1 eve
#4 de irta OKE a valasz
talan csak azert hittem (hogy nem pusztan elsiklottam felette) mert a masik ket dologra nem irtal valamit
persze 10ezres haztol is fentebbi illene a gephez de ez mar a te dogod legalabb nem valami gepgyilkos hazat veszel ami csak nagy ppenzkidobas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!