Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen alaplap és táp és ház...

Milyen alaplap és táp és ház legyen az alábbi alkatrészek mellé?

Figyelt kérdés

Processzor :i7 6x

Ram: 32gb

Vga: Gtx1080

2tb hdd

512gb ssd

A gép elsősorban munkára lesz (grafikus) de alkalmi játékra is lesz használva. Ház kb mindegy. A legolcsóbb jól szellőzéssel rendelkező megteszi.

2016. okt. 2. 16:05
 1/7 A kérdező kommentje:
A legolcsóbb házat úgy értsd, hogy se plexi oldal, se csillivilli ledes marhaság nem kell.
2016. okt. 2. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:

"i7 6x" na ez a pont nem mindegy hogy pl 6700/6700k/6800k.

Pontosítani kéne.

2016. okt. 2. 17:20
 3/7 A kérdező kommentje:

I7 6700

Egy rajztábla lesz pluszban rajta, de az kb mindegy gondolom. Ill egy dvd író.

2016. okt. 2. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor egy b150-es lap.

pl. msi b150m mortar, asrock b150m pro4, stb

2016. okt. 3. 06:33
 5/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

gondolom masik kerdeshez szantad mert nem kerdezte, igaz nem is emlitette de sok mast sem

mostani kinalatot nem ismerem de kerdeseknel emlegettek a Corsair RMx 550 tapegyseget, akar enek a 650 es valtozatat

ez affele minimum lenne a gepedhez vagyis arban csak feljebb lehetne menni nem lentebb

haznak meg erdemes lehet kulon feltened uj kerdest szinten nemnismerem sajnos az aktualis kinalatot es kerdesnelneddig nem lattam

Raijintek Arcadia volt a slager fel-1 eve

2016. okt. 11. 13:37
 6/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#4 de irta OKE a valasz

talan csak azert hittem (hogy nem pusztan elsiklottam felette) mert a masik ket dologra nem irtal valamit

persze 10ezres haztol is fentebbi illene a gephez de ez mar a te dogod legalabb nem valami gepgyilkos hazat veszel ami csak nagy ppenzkidobas

2016. okt. 11. 13:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem kell extra led meg ilyesmi. Este csak zavar. Ha nincs bekötve, akkor pénzpazarlás. Usb legyen elől, meg 3,5mm jack azt annyi. Persze a szellőzés fontos, de nem kell semmi extra forma, led, vagy hasonlók a háznak. Nem lesz szem előtt. Csak az eleje látszódna.alaplapokban nem tudom mi lenne jó, ill ahhoz melyik ilyen ház lenne a megfelelő. Tápnak 600 körül gondolkodom, de sok fajta van...
2016. okt. 11. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!