Milyen alaplapot tudnátok ajánlani?
1151
Minnél magasabb ddr4 órajel
Sli opció
Húzható legyen a cpu
Max. 55k
asus z170 pro gaming
És mielőtt jönne a sok "Gamer szót kell megfizetni" stb értelmes komment, Nem a gaming miatt ajánlom nyugodtan olvass utána vagy néz teszteket róla. Szerintem az egyik legjobb választás.
Tudod a foglalatot, tudod hogy magas RAM frekvenciát szeretnél, tudod h szükséged lesz az SLI-re, tudod hogy Z170-es kell.
Csak lusta vagy keresni.
Grat
Most mar ott tartok h lehet megse kene z170es.
K vegu procihoz kulon huto kene meg akkor kulon táp.
Most egy thermaltake hamburg 530w sirtec belso van.
Z170en kivul van olyan ami a fenti kovetelmenyeknek megfelel?
Játékra kell a gép? (gondolom)
Milyen alkatrészek vannak még a tápon kívül?
MSI Z170A SLI alaplap 37 542 Ft
Gigabyte GA-Z170XP-SLI alaplap 40 773 Ft
MSI Z170A SLI PLUS alaplap 42 121 Ft
pcx.hu
Ezesetben jó volna tudni a rendelkezésre álló keretet... Bevallom én tápból is másikat vennék, bár az általad említett darabot marhára nem ismerem. Gondoskodnod kell a megfelelő szellőzésről és hűtésről.
Szerintem az egész nagyon csonka, kevés támpont van megadva (eltekintve azoktól az adatoktól amiket fentebb felsoroltál).
DVD író és egy használt HDD nem éppen a tuningpotenciált elősegítő alkatrészek. A legfontosabbak maradtak ki:/
Inkább írd le, mennyi a max keret az egész gépre, hogy mit szeretnél csinálni vele, stb. Akár új kérdésbe is, vszínű ott több értelmes válasz fog érkezni, hozzáértőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!