Nem értem amit olvasok. Dell laptop akku töltés?
Itt van amit nem értek. Az utolsó ablak. Csak 88 és 100% között tölt? És ha ennél lejjebb merülne akkor nem tölt???
Ez hogy van?
A cél az lenne, hogy a számítógép akkuja a lehető legkésőbb menjen tönkre.
Az elképelt használati mód lenne, amikor nem vagyok úton, hogy állandóan a töltőn lenne ellenben az intelligens töltés akku élettartam kímélő lenne.
Így nem feltétlenül töltené 100%-ra csak annyira amennyi az akku életét nem rövidíti. Nem teljes kapacitású telepes üzemmód a cél, hanem az, hogy az akku életét magasabb rendűnek tartva addig bírja telepről amíg így lehetséges.
A telepes használati módra pedig az az elképzelés, hogy gombnyomásra alvóba vált, a laptop becsukására pedig nem reagál, mert az csak terepi mozgatáskor lenne rövid időre, csak védelmi és könnyebb mozgatás miatt lenne lecsukva. Az alvó mód csakis gombnyomásra történne, teljes leállítás pedig manuális leállítással. Azt nem tudom, a hosszú gombnyomás ezzel egyenértékű e ha igen akkor azzal.
Tehát az elképzelés szerint a képen levő két ablak úgy lenne beállítva ahogy mutattam.
Jó ez az elképzelés, vagy hibás?
Rosszul van megfogalmazva a szöveg. Úgy működik ahogy sejted. Be tudod állítani hogy meddig töltse fel.
Ha beállítod 88%-ra, akkor 88%-ot elérve leáll a töltés.
Azt is be tudod valahol állítani (szerintem) hogy milyen mértékű merülés után kezdje el tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!