Hogyan formázzam le 0-ra a merevlemezemet és tőrőljem a
Windows ot?
Elindítod a gépet a windows 10 telepítő lemezéről, és amikor a particionálós részhez érsz, ott a további műveletek alatt lesz lehetőséged a korábbi partíciódat formázni. Ez törli róla a régi cuccot. (Teljesen, úgyhogy ha valami kell, előtte mentsd le valahová, vagy töltsd fel netre.)
2016. okt. 1. 09:46
Bootolsz a telepítő dvd/pendrive-ról.
Elkezded a telepítést.
Amikor megkérdezi, hogy hogyan szeretnéd telepíteni kiválasztod az egyéni (csak windows) opciót.
Ott rendezgetheted a partíciókat, formatálhatod őket.
Befejezed a telepítést
Örülsz a fejednek
https://www.youtube.com/watch?v=E49IjCMKU4g
2016. okt. 1. 09:47
3/13 A kérdező kommentje:
igen értem már láátam a videot usb pendriva rá raktam rá a Windows ot rufus al de ha ujrainditom a gépet (előszőr is más a bios om m61pme s2 ) kiválasztom a bootnál az usb-t de semmi csak betőlt a Windows mintha bekapcsolnám rendesen a gépet csak lassab lesz
4/13 A kérdező kommentje:
Ha bekapcsolom a gépet a vezérlőoultban a windowsban vagy valahol nemtudom letőtőlni a windows ot hogy amikor bekapcsolom az usb stick rol egyből a telipitot hozza elő
5/13 A kérdező kommentje:
3 orája szarozok a fas. zom ki van van egy olyan hogy first boot (cd hard disk 5 féle usb floppy stb) utána 2. Boot és 3. Ezeknél mind lehet álittani az ősszes létező lehetőséget peobáltam néha alig tőlt be a windows máskoe fekete képernyő máskor rendes betőltés de telepito sehol kb 60.ujrainditáson vagyok tul
A BIOS-ba kellene belépned, és ott beállítani a boot sorrendet, h az USB-ről bootoljon.
Értem, h indulásnál a gép bekapcolása után beállítod a gyorsgombbal, h az USB-ről induljon, de van amikor ez nem elég, és muszáj a BIOS-ban az alapértelmezett sorrendet megadni.
2016. okt. 1. 15:51
7/13 A kérdező kommentje:
Mielőtt kérdeznétek azért pendrive meet a cd olvaso elromlott és azért nem windows helyreálittás mert vetem ram ot és 64 bit es kell a 32 helyet
Ja, közben még írtál.
Előbb még nem volt itt ez az utolsó hsz.
Hát pedig a legutoljára amit írtál, ott kellene a "First boot"-nál az USB-t kiválasztani.
Lehet, h nem jól lett a pendrivera felírva a win?
Esetleg másik gépbe dugva elindul a boot róla?
2016. okt. 1. 15:53
9/13 A kérdező kommentje:
Igen azt adtam meg az alapértelmezettet :) minden féle képen probáltam usb hdd \ usb cd rom\ usb fdd meg ilyen szarok
10/13 A kérdező kommentje:
Fuu másik gépem nincs és haveromnál nem merem Rufussal raktam rá ntfs fájlrendszerbe
Kapcsolódó kérdések: