Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan formázzam le 0-ra a...

Hogyan formázzam le 0-ra a merevlemezemet és tőrőljem a Windows ot?

Figyelt kérdés
Windows 10 em van de 7 ről frisittetem még tavaly de a merevlemezem már 5 éve mióta megvan nem volt leformázva és sok virus van rajta és 64 bites Windows 10 et akarok telepiteni hogyan tőrőljek le mindent??

2016. okt. 1. 09:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Elindítod a gépet a windows 10 telepítő lemezéről, és amikor a particionálós részhez érsz, ott a további műveletek alatt lesz lehetőséged a korábbi partíciódat formázni. Ez törli róla a régi cuccot. (Teljesen, úgyhogy ha valami kell, előtte mentsd le valahová, vagy töltsd fel netre.)
2016. okt. 1. 09:46
 2/13 anonim ***** válasza:
82%

Bootolsz a telepítő dvd/pendrive-ról.

Elkezded a telepítést.

Amikor megkérdezi, hogy hogyan szeretnéd telepíteni kiválasztod az egyéni (csak windows) opciót.

Ott rendezgetheted a partíciókat, formatálhatod őket.

Befejezed a telepítést

Örülsz a fejednek

https://www.youtube.com/watch?v=E49IjCMKU4g

2016. okt. 1. 09:47
 3/13 A kérdező kommentje:
igen értem már láátam a videot usb pendriva rá raktam rá a Windows ot rufus al de ha ujrainditom a gépet (előszőr is más a bios om m61pme s2 ) kiválasztom a bootnál az usb-t de semmi csak betőlt a Windows mintha bekapcsolnám rendesen a gépet csak lassab lesz
2016. okt. 1. 14:24
 4/13 A kérdező kommentje:
Ha bekapcsolom a gépet a vezérlőoultban a windowsban vagy valahol nemtudom letőtőlni a windows ot hogy amikor bekapcsolom az usb stick rol egyből a telipitot hozza elő
2016. okt. 1. 14:47
 5/13 A kérdező kommentje:
3 orája szarozok a fas. zom ki van van egy olyan hogy first boot (cd hard disk 5 féle usb floppy stb) utána 2. Boot és 3. Ezeknél mind lehet álittani az ősszes létező lehetőséget peobáltam néha alig tőlt be a windows máskoe fekete képernyő máskor rendes betőltés de telepito sehol kb 60.ujrainditáson vagyok tul
2016. okt. 1. 15:50
 6/13 T/Z ***** válasza:

A BIOS-ba kellene belépned, és ott beállítani a boot sorrendet, h az USB-ről bootoljon.

Értem, h indulásnál a gép bekapcolása után beállítod a gyorsgombbal, h az USB-ről induljon, de van amikor ez nem elég, és muszáj a BIOS-ban az alapértelmezett sorrendet megadni.

2016. okt. 1. 15:51
 7/13 A kérdező kommentje:
Mielőtt kérdeznétek azért pendrive meet a cd olvaso elromlott és azért nem windows helyreálittás mert vetem ram ot és 64 bit es kell a 32 helyet
2016. okt. 1. 15:52
 8/13 T/Z ***** válasza:

Ja, közben még írtál.

Előbb még nem volt itt ez az utolsó hsz.

Hát pedig a legutoljára amit írtál, ott kellene a "First boot"-nál az USB-t kiválasztani.

Lehet, h nem jól lett a pendrivera felírva a win?

Esetleg másik gépbe dugva elindul a boot róla?

2016. okt. 1. 15:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen azt adtam meg az alapértelmezettet :) minden féle képen probáltam usb hdd \ usb cd rom\ usb fdd meg ilyen szarok
2016. okt. 1. 15:54
 10/13 A kérdező kommentje:
Fuu másik gépem nincs és haveromnál nem merem Rufussal raktam rá ntfs fájlrendszerbe
2016. okt. 1. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!