Milyen tápegységet ajánlotok?
500-600W
erről mi a véleményetek ? Cooler Master Elite Power 600W RS600-ACABM4-WB
1. Az nagyon rossz vétel.
2. A kérdés megválaszolásához tudnunk kéne, milyen konfighoz szánod.
Na figyelj, ugyan ilyen tápom van. 2 ágas egy Pentiumot és egy HD5850-et hajtok vele. Stabilan leadja a feszültséget, nem melegszik halk.
Egy probléma van vele a többiek szerint (főleg tapasztalatból mondják ezt) ,hogy a garancia lejárta előtt tönkremegy, ami ugye nem baj mert gariztatnod, de nem kényelmes vele szórakozni.
A kérdések amik fel kell magadnak tenned:
-Kell nekem ekkora teljesítményű tápegység?
-Mennyit szánok tápegységre?
Amit vakon tudok ajánlani az a Corsair Vengeance tápja (leadja a teljes 400w-ot), és az XFX TS430 vagy 450-es tápja. Ha netán érdekel van az FSP-nek egy Hexa nevű szériája, rengetegen használták/használják a mai napig, egyszerűen csak az a baja ,hogy elavult, ezért jobban megérné egy XFX TS430 számodra ;)
A Cooler Master nem rossz szerintem, de a Corsair és az FPS az eddigi visszajelzések alapján jobbak. Tovább bírják, nem melegszenek, és akár 7 évig is elműködhetnek (persze ezek drágábbak is)
A mindenféle Codegány, Incom meg egyéb noname szarokat meg kerüld nagy ívben, ezek 1 évet se bírnak ki.
most egy noname 300 watt körüli tép van benne,és egy core2duo proci ami cserélve lesz(vagy quad core vagy I széria)azért gondoltam az 600-ast,hogy az már későbbiekre is elég legyen
15.000Ft körül szánok rá
Hidd el, hogy ez is elég bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!