League of Legendshez jó egeret tudnátok ajánlani?
Az ár másodlagos, a legjobb ár érték arányú legjobb Moba egeret keresem. Logitech G szériájának pár darabját dícsérik nagyon (G500S, G502, G303, G1?!) A Razer Deathaddert, aminek a 3500 dpi-s változatát 7 ezer alatt láttam több oldalon (ebay, aliexpress). Illetve a Steelseriest láttam több oldalon megemlítve.
Kinézetben az Asus Cerberus tetszene a legjobban, de nem igazán találtam komolyabb gamert aki azt használná. Illetve lézeres vagy optikai egeret lenne érdemesebb vásárolni a lolhoz?
Így van.
Én is SteelSeries-t vennék, megbízható márka (tapasztalat).
SteelSeriestől több egerem is volt: Xai, Kana.
A Kana már kb. 2,5-3 éve meg van, tökéletes műkszik, semmi baja, tartja magát, minthogyha most hoznám ki a boltból olyan állapotban van. A Kana-t jelenleg tesóm használja, én lecseréltem azt egy hasonló SS egérre, jelenleg egy Rival 100-at használok, ehhez is merem adni a nevem, teljesen jó, szintén minőségi termék, úgyszintén mint a többi a SteelSeries-től. Logitech G szériát sem mondanám rossznak, a Logitechtől egy G105-ős billem van, amit jelenleg már 1 éve használok, teljesen jó, szerintem a Logitech is van olyan jó egérben, mint billentyűzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!