Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus laptop Windows elindulása...

Asus laptop Windows elindulása után fekete képernyő?

Figyelt kérdés

Asus Laptopom van, a tápkapcsoló lenyomása után megjelenik a kezdő képernyő, betudok lépni a BIOS ba is meg minden,de amikor a windows elindul és az asztal meg kellene jelenjen, fekete képernyő fogad. Hallom hogy elindul mert a pl a Skype is jelez hogy online van.

Ujra raktam a windowst is, 7 es volt raja (32 és 64 bites is) most 10 es van.

Újra telepités után pár napig rendesen müködött, aztán kezdte előlről.

Köszönöm előre is a válaszokat.

2016. szept. 28. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
bekapcsoló gombot sokáig nyomva tartva párszor lődd le, amíg nem kínálja fel a csökkentett módot, próbálj meg csökkentett mód hálózattal belépni, felrakni egy bitdefender-t meg malware bytes-t, szerintem telepítesz mindig valami programot, ami vírusos és az gyilkolja le.
2016. szept. 28. 21:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, fejlödött a helyzet. Észre vettem hogy csak akkor kapcsol ki a képernyő amikor csak aksiról megy. Ha töltőre csatlakoztatva van megy, ha kihúzom kikapcsol
2016. okt. 6. 06:29
 3/3 anonim ***** válasza:
energiagazdálkodási lehetőségeknél nézd meg, hogy van beállítva a séma. Lehet azonnal kikapcsolja a monitort ha nem használod és csak akksiról megy.
2016. okt. 6. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!