Fejleszteni szeretném, de hogyan? Alaplap : Fujitsu D2990-A2
Figyelt kérdés
Van egy fujitsu alaplapom, de nem tudom miket vegyek bele fejlesztés képpen, fifa 17-et szeretném vele játszani elég minimumon is csak ne akadozzon. Ami most van a gépbe:
4GB RAM
i5-2320 4 mag
GT 730
Videokártyát szeretnék bele venni meg ramot, csak nem tudom milyen ramot kell venni bele, pcx-en szeretnék ramot meg videokártyát de milyet? Segítsetek légyszi. Annyit tudok hogy ddr3
2016. szept. 28. 17:27
1/8 A kérdező kommentje:
Tudom miket csak nem tudom milyet*
2016. szept. 28. 17:27
2/8 MGéza válasza:
Mennyid van videokártyára? Kéne egy keretösszeg, többi nem nagyon lesz gond, az i5 kicsit régi proci de még elég erős gamelni. Ramot viszont csak 1333Mhz-ig támogat, abból újat ne vegyél, mert drága, hardveraprón inkább. Tápot nem tudom milyen van benne, de egy alacsony fogyasztású kártyát mint például egy Gtx 750ti, Rx 460, szinte biztos hogy elbír.
3/8 A kérdező kommentje:
Videokártyára 40-et szánnék, de a ramok nem tudom mennyibe kerülnek. De ugye holnap jön a fifa. Október 5.-ig szeretném ha meg lennének a cuccok
2016. szept. 28. 18:16
4/8 3 napos mákos lecsó válasza:
RX460 lenne a legjobb választás.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem, és a pcx-en kerestem ramot, és találtam 1333 Mhz-set ami DDR3
Corsair 2x4GB DDR3 1333MHz CMX8GX3M2A1333C9 memória 15.566-ért. Ez jó lesz ?
2016. szept. 28. 18:31
6/8 MGéza válasza:
Jónak jó, csak horror ára van az 1333Mhz moduloknak, ezért javasoltam a hardverapro.hu-t, feléből-harmadából vehetnél ramot.
7/8 A kérdező kommentje:
Okés, még 1 kérdés lenne, ha kicserélem a ramot, akkor elfog indulni a gép? a biosba semmit se kell állítani? És a videokártyánál?
2016. szept. 28. 18:41
8/8 anonim válasza:
videó kártya csere, megpróbálod elpasszolni a mostanit és keresni legalább egy GTX 660 -at, vagy erősebb kártyát.
CPU is épp elegendő, bár az alaplap csere nélkül az már nem igen fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!