A laptopok várható élettartamát befolyásolja, hogy mennyit használjuk?
Minden technikai eszközre igaz, hogy gyorsabban romlik, ha használják. Az 5000 óra hülyeség; az 208 nap, egy garancia fele kb.
A legjobban attól használódik, ha hetente többször is ki-be kapcsolod. A folyamatos lehűlés-felmelegedés kezdi ki a legjobban. Ha kímélni akarod, hogy 0-24 járatod, csak a cput nem terheled, amikor nem ülsz előtte.
Reggeltől estig használom a laptopom, egy Dell laptopról van szó. Netezős gép, 8 éve van meg, azt hiszem. Régebben pár játékot is végigvittem a laptopon, már csak Face, Youtube, e-mailre használatos gép.
Félúton az akksi feladta, és a DVD-meghajtót gallyra vágtam valamivel, de a HDD kondíciója még mindig 100%-os, egyetlen hardveres hiba amit érzékeltem, hogy a hűtőnek enyhén ciripelős hangja lett, mintha csapágyas lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!