Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szamitogephaz epiteshez...

Szamitogephaz epiteshez honnan tudnek alkatreszeket venni?

Figyelt kérdés

Egy haf xb evo szeru hazat szeretnek viszont nem fizetnek ki erte 30 ezret

Foleg motherboard tray elolapi panel es ilyen halos lemez kene

2016. szept. 27. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztos túl sokat ittam de légyszi fogalmazd újra a kérdésed mert én ezt így nem értem.
2016. szept. 27. 20:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Szamitogephazat szeretnek hazilag epiteni es ehhez kene olyan resz ami ilyen halos a ventihez bekapcsolo gomb esetleg usb csatlakozas es amire az alaplapot fel lehet csavarozni es ehhez kene alkatresz valahonnan
2016. szept. 27. 21:10
 3/6 Hominida ***** válasza:
Praktikus lenne legalább egy visszakérdezés után elővenni az ékezeteket és a központozási jeleket is. Az "ilyen halos" nekem még mindig rejtély. Ha "ilyen", akkor linkelj be legalább egy képet hozzá.
2016. szept. 27. 23:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Ami a szamitogepek elolapjan van hogy a venti tudjod rendesen szivni
2016. szept. 28. 07:23
 5/6 Hominida ***** válasza:

Azt hiszem, értem. Szóval hálós lemezre gondolsz. Van valami problémád az ékezetekkel? Akarsz róla beszélni?

Keress valami bontót, vagy Vaterán figyeld az olcsó, leselejtezett gépeket.

2016. szept. 28. 15:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Szoval hasznaltan? Arra gondoltam mar csak gondoltam van valami bolt ahol arulnak moddinghoz ilyen dolgokat nincs vele amugy csak telefonrol sokkal lasabb lenne
2016. szept. 28. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!