Milyen csatlakozó ez a számítógép házban?
Figyelt kérdés
Ebben a Corsair Carbide Series Spec-Alpha házban ez a balról második csatlakozó a ventilátor csatlakozók mellett milyen csatlakozó illetve mire való ?
Itt egy kép róla:
2016. szept. 27. 19:32
1/12 anonim válasza:
A képen tobb mint egy csati van.
2/12 A kérdező kommentje:
A balról a másodikra gondolok arra ami az audió csatlakozó mellett van balra
2016. szept. 27. 19:35
4/12 anonim válasza:
semmi köze a satához szerintem. 1 részt sokkal nagyobbak az érintkezők,és sokkal ritkább is a lábkiosztása,a satáé apróbb,és több. 1 tipp!!Nézd meg hova megy erről a csatlakozóról a kábel ,és ráfogsz jönni mi lehet az,hisz ennek a csatinak valahol másik vége is van,ugye?
5/12 anonim válasza:
Sata power. (Az NZXT karken x61 is ilyen csatlakozó van)
6/12 A kérdező kommentje:
Magyarul ha egy meghajtóra rányomom azt meghajtja ?
Vagy mire jó ha van egy Sata Power kábel a házon?
Ennek segítségével működik a HDD állapot jelző led (amit furcsálom, hogy akkor minek dugom be a lapba a HDD led pint)
2016. szept. 27. 20:18
7/12 anonim válasza:
Szerintem ez a ventiknek van.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem a ventilátoroknak van, mert bal oldalon a legszélső 4 cucc való a 3 vagy 4 pines ventilátoroknak (ugye azt a 4-et lehet a front panelen állítani)
2016. szept. 27. 20:30
10/12 A kérdező kommentje:
Jajj! Köszönöm most már tudom mire kell.
Akkor ha felcsatlakoztatom a ventilátorokat a házra (a legbaloldalibb csatlakozóba) és egy sata connectorba bele dugom az a "sata power" kábelt és a ventilátorok onnan fogják kapni az energiát !
Igaz ?
2016. szept. 27. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!