Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A router sz*rakodik, vagy a...

A router sz*rakodik, vagy a wifi? Esetleg más a baj?

Figyelt kérdés

Nem túl régen kaptam egy laptop-ot, kellett rá net! Vettem egy routert, és bekapcsoltam azt a modem és a régi gép közé! Így most a régi gép vezetéken kapja a netet továbbra is, nekem pedig a laptop-ra jön vezeték nélkül! Nem használom a routerhez kapott adaptert, a gépét használom! Semmi baj nincs is vele, működik a net a laptop-on is (most is arról írok)! A probléma viszont a következő: néha fogja magát és elmegy a net a laptop-on! A régi gépen semmi baj nincsen, csak nálam... A tálcán van ez az Access Connection izé, ezen megjelenik egy piros X és 0% jelerősséget ír ki! A Jelenlegi kapcsolat-nál szintén, eltűnik ez a földgömb ikon és megjelenik helyette a piros X! Próbáltam már mindent: lekapcsoltam a wifit aztán vissza, újrakapcsolódtam, megpróbáltam új kapcsolatot létrehozni másik csatornán, de semmi nem használ, a net ugyan úgy elmegy és csak a restart segít! :S Szörnyen idegesítő, hogy írok egy hosszú szöveget, de nem tudom elküldeni, vagy kockulás közben szétb*szódik! A szétkapcsolás meghatározatlan időközönként van, néha bekapcsolom a gépet, elmegyek valamit még csinálni és kb. 5-10 perc múlva mikor visszamegyek, már elment! Néha egy nap akár 5-7 alkalommal is resizni kell, néha csak 1-2x max!

Mi lehet a baj? Esetleg van rá gyógyszer?

2010. ápr. 24. 10:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen amíg belkin adapterrel csatlakoztam a wifihez állandóan megszakadt, utánna egy atheros adapterrel avval működött. Ha a csatorna változtatás és a jelszó beállítás nem segít akkor biztos hogy nem a routerrel van a gond.
2010. ápr. 24. 11:09
 2/2 Hooliganboy válasza:
Nálam is ugyan ez van..
2012. nov. 10. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!