Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezen a gépen elmegy -e a...

Ezen a gépen elmegy -e a Mafia 3? Gépem lent.

Figyelt kérdés

Proci Intel Core I3 1.7ghz ((mondjuk ez nem a legjobb))

Videókártya Nvidia Geforce 920m ddr3 4gb ram

Windows 8.1

64bites operációs rendszer

400GB a merevlemezen

Megnéztem a gépigényét, hát nem annyira vagyok otthon a témában a procin kívül talán a többi alkatrész normális. Kb hány fpsel menne?

2016. szept. 26. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Necces... talán eldöcög. Hogy mennyire lesz élvezhető, jó kérdés.
2016. szept. 26. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Felejtsd el! Ugyanezzel a videokártyával próbál játszani a keresztfiam is, és 10-20 FPS a max, amit 720-as felbontás mellett ki tud a játékokból csikarni.

[link]

2016. szept. 26. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát, mivel még meg sem jelent, és nem próbáltam ki hogyan futna ezen a laptopon (és gondolom senki más sem) nem tudok (tudunk) teljesen biztos választ adni.

Attól is függ, hogy mennyire lesz jól optimalizálva a játék (pl GTA 4 rosszul, GTA V sokkal jobban lett optimalizálva, gyengébb gépeken is jól fut).

Én azt mondom, hogy lowon még meglesz a 30fps.

2016. szept. 26. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem sajnos ,azt hiszem 7870 a minimum ami nyilván túzlás de egy 920m nagyon messze van tőle szoval inkabb ne reménykedj
2016. szept. 26. 17:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, szerintem ez is normálisan lesz optimalizálva mint a mafia 2 az is a régi gépemen fullhdba 1600x1200as felbontáson 30-40fps egy normál grafikán. Persze nem ugyan az a gépigény.. Mondjuk a GTA 4 az tényleg el lett baxva *-* szerintem 25 30 fps meglesz. Annyi nekem elég :D
2016. szept. 26. 17:14
 6/7 anonim válasza:
Szerintem annyi meglesz,a gépigényeket mindig elszoktál túlozni,az nekem a fallout 4 high-on megy és nem egy atom gépem van,ha az megy nekem akkor a mafia 3 is menni fog,meg neked is :)
2016. okt. 3. 23:23
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: Nem jó az összehasonlítási alap. A Fallout 4-et egy millió éves engine hajtja, és egy csöppet sem látványos játék.
2016. okt. 4. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!