21/26 anonim válasza:
Linuxal jobban jársz. Én új gépre is azt raktam fel. Sokkal jobb rendszer, csak félnek az emberek tőle. Igazából azért mert a Linux kerenelre épülő rendszerek barátságosak, csak megválogatják a barátaikat.
Egyébként Windows 7 jobb rá, mint 8.1.
22/26 anonim válasza:
Win 7 támogat midnen cpu-t kivéve Kaby Lake és Zen- Ryzent majd. De szerintem ez téged nem érint.
23/26 3 napos mákos lecsó válasza:
A Ryzen elméletileg támogatni fogja :D
24/26 anonim válasza:
Én még egy jó ideig azt használok, most tervezek konfigot építeni, a Ryzen és a Kaby Lake konfig esetén is tökéletes fut.
Szóval 2020-ig biztosan, utána meg folytatom a Linux disztró-k használatát(most is van fent egy LMDE), egyenlőre hanyagolom a hiányos szoftveres támogatás miatt.(Office-t se lehet pótolni normálisan sajnos)
25/26 anonim válasza:
Jónak nem nevezném, de az utolsó használható windóz.
26/26 anonim válasza:
Jo gyors, családi gepre mi is ezt raktuk fel, azelőtt xp volt rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!