Konica Minolta nyomtató felhasználónév beállítás?
Figyelt kérdés
A nyomtató nincs lejelszavazva, a problémám egyszerűen csak annyi, hogy amikor valaki nyomtat, a nyomtatón a "Felhasználónév" rubrikában (és a naplózásnál is) kiír egy nevet, amit nem tudom hol lehet megváltoztatni. Van, akinek PRINT, van, akinek az, ami a számítógép nevének is be van állítva, vagy User, stb.
Hol tudnám ezeket a felhasználóneveket módosítani?
2016. szept. 26. 09:32
1/2 anonim válasza:
Emlékeim szerint valahol a nyomtató web felületén lehet ezeket megadni. Legalább is előző munkahelyemen egy Konica-Minolta volt és abban úgy lehetett. De kellett hozzá egy alap belépési jelszó, ami a használati utasításban volt benne.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, az odáig megvan, az admin felületre be is tudok lépni, de ott csak az általam létrehozott scan fiókok nevét tudom módosítani. Legalábbis mást nem találtam, bár lehet csak én vagyok vak :)
2016. szept. 26. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!