Hogyan kell beállítani biosban, hogy elinduljon az xp telepítőlemez?
belépsz a bioszba, megkeresed azt a fület, hogy boot, és valami olyasmi lesz ott, hogy ,,atapi cd-rom", arra rámész, és egy enter, és kiválasztod a dvd írót!
Ennyi:D
Köszönöm mindenkinek aki írt! Biztonsági mentést azt hogyan kell csinálni? Amikor elindul a telepítő, akkor ezt megkérdezi, hogy akarom e?
Egyébként mennyi időbe telik feltelepíteni, és kiír mindent, hogy mit kell csinálnom? Szeretném én is megtanulni. Nem rég egy ismerős azt írta egyszerű, s csak továbbot kell nyomni gyakorlatilag. Sokat olvasgattam ezzel kapcsolatban, de nekem nem tűnik annyira egyszerűnek... Köszi, ha írtok! :)
Nem kell csinálni, úgysem ér semmit..
A Lényeget nem tudja biztonsági menteni mert az állandóan változik (registry) és ezen alapszik az egész rendszer (beállítások)...
Minden más ott van a Cd-ken minek akkor a mentés?
Én már telepítettem párszor,de mivel ritkán kell,követni szoktam azt amiket kiír.
Ez elég részletes leírás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!