Nincs hang a pc-n mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap ujra telepitetten a windowst es nincs most hang az alaplapi hangkarihoz mijen driver kell? elotte valamijen SOUND MAX volt de nem tudom pontosan hogy mijen tipus hogyan lehet megoldani?2010. ápr. 24. 01:58
1/5 anonim 

válasza:

Alaplapi cd be a gépbe -> dupla katt a setupon -> next -> next -> next -> finish -> pc reset.
Ha nincs meg a cd, akkor irány az alaplap honlapja, letölteni az alaplaphoz tartozó drivereket, majd folytathatod a dupla kattól. Ha nem alaplapi a hangkártya, akkor a kártya gyártók honlapról szedd le.
3/5 anonim 

válasza:

Előttem már leírták a választ, csak annyit fűznék hozzá, hogy a "milyen" ill. "valamilyen" szavakat "LY"-nal írják.
4/5 A kérdező kommentje:
ezeket mar mind probaltam de igy sem szolal meg ac97 drivert telepitettem mert az everest program szerint ez a tipusu driver kell hoza a pc-szerint minden o.k de igy sem jo VIA chipkeszlet van a pc-n es soundmaxot pedig nem lehet telepiten pedig elotte az volt
2010. ápr. 25. 22:19
5/5 anonim 

válasza:

amit kiir az everest azt megfogod a beirod a google-be!+letöltés!
feltelepited!
ujjrainditod de nem rögtön !mert az eszközkezelő akkor társit minden hülyeséget és az ilyeneket nem érdemes félbeszakitani!
csak akkor amikor már nem villog a kezelőnek az ablaka!
de közbe má lessz hang !
ha nem sikerült vagy elcseszted vagy rossza hangkártyád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!