Mi történt a HDD-vel? -bövebben lent-

Nem tudok konkrét választnyújtani, de a leírás alapján szektorhibára gyanakszom.
Esetleg hozzáérhetett az író/olvasó fej a lemezhez valahol, és végigkarcolta.
Egyébként tapasztalataim szerint a Maxtorok nem bírják sokáig. Ha ez 30GB-os, az azt jelenti, hogy kb. 6 éves. Szerintem simán meghalt, de ne úgy legyen!

vannak a boltokban még PATA csatis vinyók elfekvőben. És nagyobb kapacitással. Ezen a régi vinyón semmit sem tárolnék, tárolgattam én is régi vinyókon adatokat, amikor szükségem lett rá, felcsatlakoztattam a géphez, és semmi, meg sem nyikkant, fel sem pörgött.
Meguntam ezt az esetet, és vettem egyterrás külsőt. Azóta semmi problémám sincs ;)
Hát igen, csak, hogy ez egy gépben volt ami most 6,4Gb-os vinyóról megy XD, ami ugye elég kevés, és hát most ez alig használható valamire a kevés heyl miatt. Ezért akarnám megcsinálni, mert aza az igazság, hogy nem nagyon akarok költeni erre a gépre már, mert van egy sokkal jobb gépem és arra akarnék költeni.
Szal valahogy valamilyen progival nem lehetne esetleg még visszahozni?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!