Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Raspberry -n futtatható...

Raspberry -n futtatható valamilyen internet böngésző?

Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 12:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igen, Raspbian operációs rendszer alatt firefox és még rengeteg más is.

https://www.youtube.com/watch?v=9cODs3ft8Xc

2016. szept. 25. 18:56
 2/11 A kérdező kommentje:

és 2-est vagy 3-ast javasolsz?

korábban már feltettem itt ezt a kérdést de csak egy szerencsétlen irt aki nemvolt képes érdemi választ adni...

2016. szept. 25. 22:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha jól látom 3 Font különbség van a két verzió között ( alapgép, nem KIT ). Szerintem nyugodtan vedd az újabb sorozatot.
2016. szept. 25. 23:10
 4/11 A kérdező kommentje:

igen ezért is esek gondolkodóba mert alig drágább.

egyértelmű lenne a hármas választása ha csak nincsvalami számomra ismeretlen ellenérv.

pl. a 2-es tartozékai ugyanúgy jók hozzá?

mert ha nem akkor az jelentős érv a kettes mellett.

a kettes szoftverei ugyanúgy futnak a hármason?

mert ketteshez jóval több van mint hármashoz.

áramfelvétel stb hogy alakul?

szóval nincs e valami hátránya a hármasnak, ez lenne a kérdés.

2016. szept. 25. 23:13
 5/11 A kérdező kommentje:

pl. a hármas többet fogyaszt. nem melegszik jobban? nemigényel emiatt intenzivebb hűtést

és ugy nagyobb telepet?

2016. szept. 25. 23:24
 6/11 A kérdező kommentje:
és még ott van a zéró is mint kérdés...
2016. szept. 25. 23:31
 7/11 A kérdező kommentje:
szóval igazán olyan valaki véleménye érdekelne aki használta is mindkettőt, mert azt hogy nem sokkal drágább és hogy 1.2 több mint 0.9 én is meg tudom állapitani...
2016. szept. 26. 00:55
 8/11 anonim ***** válasza:

A 3. sorozatra ajánlott a hűtőborda alapból is, a 2. sorozatnál ha nem hajtod túl a processzort a gyári specifikáción akkor nem kell hűtőborda a procira ( nekem sincs és már 2 éve lassan, hogy ellátja folyamatosan feladatát.

A P3hoz gyári hozzáadott 2.5 A terhelhetőségű tápegység a leírás szerint elegendő bármilyen USB periféria meghajtására.

Nálam egy szivattyút és a mágnesszelepeket vezérel a cucc, ezért természetesen a periféria külön tápellátást igényel ( 5A-t fogyaszt a szivattyú motor és 12V feszültségről üzemel ).

Pontosabb információt akkor lehet mondani ha ismeretében vagyunk, hogy mire lesz használva a raspberry pi.

2016. szept. 26. 11:21
 9/11 A kérdező kommentje:

wifin keresztüli böngészésre telepes módban, teamvierrel belelépve.

állítólag a grafikus felület sok erőforrást lefoglal. és itt eleve több szoftver is futna egyszerre.

hajlok a 3-asra csak ez a megnövekedett áramfogyasztás gyanús volt nekem.

jól tudom, hogy wifi modul mindkettőbe integrálva van?

tehát a 3-as többet fogyaszt s még egy ventilátort is meg kell hajtani...

húzva nem lesz így ha ventilátor nélkül elmegy a kettes maximumon akkor lehet mégis az a jobb választás...

2016. szept. 26. 11:30
 10/11 anonim ***** válasza:

A 2. sorozatban nincs WiFi, azt külön kell megvenned vagy adják KITben ( USB WiFi Dongle ). Ugyanez vonatkozik a Bluetooth cuccra is. Szerintem nem kell plusz ventillátor a 3as sorozatba sem.

Néha belépek a GUIn, de legtöbbször én áthúzom X pfw-vel a z adott grafikus alkalmazást.

2016. szept. 26. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!