Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ASUS DirectCU 0 db gaming...

ASUS DirectCU 0 db gaming video kártya? Inkább porszívó!

Figyelt kérdés

Marha pipa vagyok!

Új VGA kártyám ASUS Strix DirectCU 0 db gaming VGA kártya. Az összes oldal fórum áradozik róla. 0 db gaming extra silent és hasonló lószarok.

MINT EGY PORSZÍVÓ!!! Alapból alig van hangja (alig !!! de nem 0!!) de 5 perc mérsékelt game után mint egy porszívó!

A régi vga-m elbújhat mellette pedig az semmi ilyesmit nem ígért hogy 0 db gaming!

Annak volt zaja! Na de ez!!! Ez egy porszívó!!

2016. szept. 24. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Mivel ~60°C-ig minden mai videokártya ventilátora fel se pörög, így nyilvánvalóan nincs hangja annak, ami nem mozog. Tökmindegy, hogy reklámozzák.

Fancurvet egyébként testreszabható úgy, ahogy neked jól esik, ha alulfeszeled a videokártyát vagy lentebb veszed az órajelét, akkor akár azt is elérheted, hogy egyáltalán ne kelljen bekapcsolnia a ventilátoroknak...

...vagy egyenesen szereld őket, akkor biztos nem lesz porszívó, heh.

2016. szept. 24. 22:40
 2/6 A kérdező kommentje:

"Mivel ~60°C-ig minden mai videokártya ventilátora fel se pörög"

Baromságokat ne beszéljünk már ha kérhetem!!!!!!!

Fan rpm 500-2000ig.

Nincs 0 rpm. Még GPU tweakkel se max moddolt bios-al.

Vagyis akárhány fokos is még ha szobahőmérsékletű akkor is megy a venti.

Alapból 40 fok alatt van a gpu és megy a venti. Mindig.

2016. szept. 24. 22:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez a rakás szar még ma megy fel a hardverapróra és adom el a retekbe.
2016. szept. 24. 22:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor linkelnél pontos típust is és nem csak a marketingdumát?
2016. szept. 24. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Asus: "mivel a ventilátorok teljesen leállnak, ha a GPU hőmérséklete egy meghatározott érték alatt marad."

[link]

De továbbra is be lehet állítani a ventilátorok sebességét, nem értem, hogy te miért nem vagy képes megtalálni.

2016. szept. 24. 23:27
 6/6 A kérdező kommentje:

"Asus: "mivel a ventilátorok teljesen leállnak, ha a GPU hőmérséklete egy meghatározott érték alatt marad." "

Na ez az a nagy szar kamu amit én is benyaltam és megvettem ezt a szutyok radeont.

KAMU!!!!!

A ventik mindig mennek zéró terhelés alatt is alap rpm-el!! KAMU hogy leáll a venti! Sose áll le!!!

És nem, még a manual fan control se segít uis zéró értékre így se lehet levinni max moddolt bios-al lehetne

2016. szept. 25. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!