ASUS DirectCU 0 db gaming video kártya? Inkább porszívó!
Marha pipa vagyok!
Új VGA kártyám ASUS Strix DirectCU 0 db gaming VGA kártya. Az összes oldal fórum áradozik róla. 0 db gaming extra silent és hasonló lószarok.
MINT EGY PORSZÍVÓ!!! Alapból alig van hangja (alig !!! de nem 0!!) de 5 perc mérsékelt game után mint egy porszívó!
A régi vga-m elbújhat mellette pedig az semmi ilyesmit nem ígért hogy 0 db gaming!
Annak volt zaja! Na de ez!!! Ez egy porszívó!!
Mivel ~60°C-ig minden mai videokártya ventilátora fel se pörög, így nyilvánvalóan nincs hangja annak, ami nem mozog. Tökmindegy, hogy reklámozzák.
Fancurvet egyébként testreszabható úgy, ahogy neked jól esik, ha alulfeszeled a videokártyát vagy lentebb veszed az órajelét, akkor akár azt is elérheted, hogy egyáltalán ne kelljen bekapcsolnia a ventilátoroknak...
...vagy egyenesen szereld őket, akkor biztos nem lesz porszívó, heh.
"Mivel ~60°C-ig minden mai videokártya ventilátora fel se pörög"
Baromságokat ne beszéljünk már ha kérhetem!!!!!!!
Fan rpm 500-2000ig.
Nincs 0 rpm. Még GPU tweakkel se max moddolt bios-al.
Vagyis akárhány fokos is még ha szobahőmérsékletű akkor is megy a venti.
Alapból 40 fok alatt van a gpu és megy a venti. Mindig.
Asus: "mivel a ventilátorok teljesen leállnak, ha a GPU hőmérséklete egy meghatározott érték alatt marad."
De továbbra is be lehet állítani a ventilátorok sebességét, nem értem, hogy te miért nem vagy képes megtalálni.
"Asus: "mivel a ventilátorok teljesen leállnak, ha a GPU hőmérséklete egy meghatározott érték alatt marad." "
Na ez az a nagy szar kamu amit én is benyaltam és megvettem ezt a szutyok radeont.
KAMU!!!!!
A ventik mindig mennek zéró terhelés alatt is alap rpm-el!! KAMU hogy leáll a venti! Sose áll le!!!
És nem, még a manual fan control se segít uis zéró értékre így se lehet levinni max moddolt bios-al lehetne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!