Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van az, hogy szaggat a...

Miért van az, hogy szaggat a videó?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete valami történhetet gépemmel 720p be simán vitte eddig a videókat,most gondolt eggyet és szaggat NVIDIA GEFORCE 730 GT videókártyám van. 8 gb ram. új illesztőprogram hozzá driver (boosterel.) Meg játékoknál is ez lépet fel eddig simán futottak.

2016. szept. 24. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Tedd vissza a korábbi drivert !
2016. szept. 24. 11:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Megprobáltam nem segít.
2016. okt. 3. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:

[link] - keresd ki itt a driver-t magadnak, a megfelelőt. Nem tudom melyik windows-od van, csak azért nem linkeltem a konkrét driver-t.

Amit meg az a booster eddig odamókolt neked azt töröld le. Mindent, legyen az chipset driver, hangkártya driver vagy, ami esetedben fontosabb, vga driver. Aida a jó barátod, vagy esetleg az everest. Azokkal az említett komponensek pontos típusát meg tudhatod. Persze fontos, amit ezzel a driver booster-el telepítettél fel csak azt töröld le és rakd újra. Ha ez a vga csak, akkor csak a vga drivert intézd el. Azt pedig jól jegyezd meg, hogy ilyen automatikus driver letöltő programokat nem használunk soha. Vagyis lehet annak, aki megkísértené a sorsot. Ennél még a gyárilag kapott telepítő CD is jobb. Na persze, az sem a legjobb, mert, ha csak nem frissen kiadott hardverről van szó akkor nem a legfrissebb drivert tartalmazza.

2018. jan. 22. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy, ha jobban tetszik innen is ki keresheted a megfelelő driver-t: [link]
2018. jan. 22. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!