3000 forint környékén melyik a legjobb egér gamelésre?
Figyelt kérdés
CS:GO zok általában, a sokadik egér megy tönkre, de nem szeretnék sokat költeni rá. Gamer egeret nem szeretnék mert drága. Ötletek ?2016. szept. 23. 22:33
11/14 anonim válasza:
logitech sem jobb ebben az alacsony árvitelben írodai egér. legolcsóbb cs go -ra genius maurus land series 2 avago 3090 szenzor normális frimvarrel ellátva.
12/14 A kérdező kommentje:
az ATECH re azt írják, hogy 5 év garancia van, a media martkban, ha ez igaz lehet ezzel járok a legjobban, aztán ha szarrá megy megyek vele cserére mint a fülhallgatókkal :)
2016. szept. 26. 18:32
13/14 anonim válasza:
a4tech-ből a v8 ami volt nálam hát annak sem eget verő a szenzora papíron, de elég jókat lőttem vele az anyag használat jó a kapcsolok kimondottan jobbak mint más egereken 10 ezer alatt ( dupla sasig elvitt régen dehát azért skill is kell ). Milyen a4techet néztél ?
14/14 A kérdező kommentje:
hát egy ilyen full sima 1700 forintosat media martk online web áruházban, ott az írja 5 év garancia,, am én dupla kalába vagyok jelenleg
2016. szept. 26. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!