Ebbe a tápba belefér ez a videókártya?
Figyelt kérdés
Táp: Thermaltake Hamburg 530w (a régi belsős)
gigabyte B85m-d3h
I7-4790
Kingston 2x4 GB 1600mhz
WD 1 TB 64mb EZEX merevlemez
A videókártya egy MSI GTX 980ti lenne.
2016. szept. 23. 01:44
1/13 anonim válasza:
XFX Core Edition 550W szerintem inkább ez....de hogy érted azt hogy belefér e?
2/13 anonim válasza:
A videókártya maximális fogyasztása 275-280 watt. Ez a VGA tud ám zabálni. A táp wattszámából vegyél le kb 20%-ot.
Az 530 watt szerintem kicsit karcsú lesz.
3/13 A kérdező kommentje:
Esetleg akkor a 4790s vegzodesu procit vennem meg. Ugy milyen?
Vinne?
2016. szept. 23. 03:03
4/13 anonim válasza:
Ezt verd ki a fejedből. :)
Nem a procid eszik sokat. Nem azon a 25 watton múlik, amekkora a a különbség.
5/13 anonim válasza:
600as tápot ajánl ehhez az nv, de azt hozzá kell tenni, hogy sosincs szükség az ajánlottra ha legalább korrekt minőségű a tápod(~nem akyga). Nekem egy cx600 mellett vígan elvan egy húzott fx8 meg egy fury(btw ehhez 750 es tápot írnak ajánlottnak). Fogalmam sincs, hogy ez a konkrét táp milyen, de ha nem egy utolsó hulladék akkor őszintén meglepne ha bármilyen problémát tapasztalnál vele.
6/13 anonim válasza:
Gyenge minőségű tápegység, de nem feltétlenül veszélyes, csak önmagára és az alaplapra a szabványon kívül eső feszültségértékek és a selejt kondenzátorok miatt.
7/13 MGéza válasza:
Attól függ hogy mit ért a régi beles alatt. A sirtec beles egyáltalán nem veszélyes, 3 vonalbeli táptípus. Tehát ha rég beles alatt nem a német zászlósat érti a kedves kérdező, akkor nem szükséges a cseréje, semmivel sem megbízhatatlanabb, mint egy vele egy kategóriás Corsair vagy mondjuk FSP.
8/13 anonim válasza:
Én most pont a sirtecről beszéltem. Hiába a sirtec szeretlte össze, ha a thermaltake a költségvetés miatt olyan anyagokat adott a kezükbe, amivel nem lehet csodát tenni.
9/13 MGéza válasza:
Három éve használok hasonló tápot, semmi rossz tapasztalatom vele, erről ennyit. Nem kell mindenkit rábeszélni egy új tápra mindenáron, habár megfontolandó, hogy egy ilyen drága kártya mellé már kéne valami erősebb.
10/13 MGéza válasza:
Én ezt használom:
Pont megerősíteni tudom ami a tesztben van: nem kiemelkedő minőségű, átlagos, áráért korrekt psu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!