Processzor túlmelegedési problémák valaki segítene?
Sziasztok miután kiporoltam és rendesen kitakarítottam a hűtőt, és újrapasztáztam, ugyanúgy 100 fok körül volt a 2 mag hőmérséklete és 80 fokos a cpu maxon pörög a venti és a szobámban csak 20 fok van átállítottam csökkentett módba ott csak 50 fokos a cpu és 60 a két mag mit kellene tennem hogy normás módban is ilyen értékek legyenek? köszi a válaszokat előre is :D
Inter core i3-2120 3.30GHz
8 GB Ram
Win7
Amd Radeon HD7750 vga.
gépház milyen? hova van rakva?
többi alkatrész hőfoka (főleg táp)?
Elsőre azt mondanám vírus (bitdefender, malwarebytes stb) vagy nagyon ratyi kis gépház ami nem szív be levegőt.
Minden hdd-n minimum 10%ot ajánlott szabadon hagyni.
OP rendszer? Nem egy mai darab szegényke.
Ventilátor pörög rendesen? Lehet egy 3.4 ezres új hűtő segítene neki. Illetve mivel méred a hőfokot? csak alaplap érzékelőjével, vagy van külön mérőeszközöd is rá? Ilyen régi lapnál már elszállhat pár dolog. Kézzel megfogva mennyire forró a hűtőborda?
Nem kell ezen sokat gondolkodni, formázd az egész HDD-t és telepíts új Windows-t!
A túlságosan magas hőértékek "szépen" lekarcsúsítják a CPU-d élettartamát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!