Szerintetek játékra (lol meg csgo) notebook vagy asztali
pc?
Figyelt kérdés
Adott egy asztali gép a következő hardverekkel:
AMD FX-6100
Gigabyte R9 270 OC 2Gb
8 Gb DDR3 1600Mhz
128Gb SSD
1 TB HDD
Ezzel a 2 játékkal (CS:GO és LoL) játszok és szoftverfejlesztőnek tanulok így programoznék is rajta. Az a baj, hogy a géphez sokszor nincs erőm/kedvem odaülni a géphez, és csak itt porosodik. Akkor ülök csak oda, ha letöltök valamit vagy házit csinálok. A kérdés az lenne, hogy lehetne-e 200.000Ft körül vanni olyan laptopot ami ezeknek eleget tenne vagy inkább az asztalit fejlesszem, amit nem nagyon szeretnék, mert úgyse használom ki de félek a laptop miatt, mert mégse lehet úgy fejleszteni vagy szerelni ha valami baja van.
Játkra asztali pc kell. Bár ehhez a 2 játékhoz a laptop is elég. r9 270 nme felesleges ezekhez?
2016. szept. 21. 20:54
2/12 anonim válasza:
Az a konfig megfelel.
2016. szept. 21. 21:39
3/12 anonim válasza:
Ez a laptop bőven elég lolhoz meg csgohoz. A gépedet meg kár fejleszteni mert az is bőven elég. Vedd a laptopot.
2016. szept. 22. 06:16
4/12 A kérdező kommentje:
Meg még az lenne a kérdésem, ti lecserélnétek ezt a gépet egy olyan laptopra?
2016. szept. 22. 17:31
5/12 anonim válasza:
Lehet. Bár az laptop. De a 950 pc-be jó kártya szerintem laptopba se rossz. Meg hát az i5 jobb.
2016. szept. 22. 19:23
6/12 anonim válasza:
Nem.
950 laptopban alig hozza a 6xx asztali szériát.
i5 sem jó érv, ugyanis a laptop i7-ek vannak a legjobb asztali i3-ak szintjén.
Azért egy 200k-s gép és 200k-s laptop között nagyon nagy a szakadék.
2016. szept. 22. 19:55
7/12 anonim válasza:
5-ös vagyok. Elnézést a haszontalan válaszért. Nem annyira értek a laptopokhoz. Ezért irtam, hogy lehet.
2016. szept. 22. 21:22
8/12 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os ezt te se gondoltad komolyan :DD Mielott ilyen kommentet irsz processzorokkal kapcsolatban, kerlek nezz korul a www.cpuboss.hu oldalon esetleg nezz teszteket. A "videokartya" miatt aggodok csak mert az nem tudom, hogy jobb-e mint a mostani. A proci jobb mint a mostani a ram is. Egyedul a hattertar a rosszabb (a videokartyat meg nem tudom, hogy jobb-e vagy sem) de szeretnek majd bele egy ssd-t is. Elnezest az ekezetekert de telefonrol vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!