Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gtx 750ti-t megéri lecserélni...

Gtx 750ti-t megéri lecserélni gtx 950-re?

Figyelt kérdés

Üdv!

Pár napja egy cicergő msi hd 7790 oc-t cseréltem le egy gigabyte gtx 750ti-re.

Az a baj, hogy itt semmilyen előrelépés nem volt (több játék is van a gépemen, néhányban erősebb is volt a 7790, másokban pedig a 750ti, szóval szinte ugyanaz a 2 kártya...)-de végül is itt a cél a ciripelés megszüntetése volt!

A lényeg, hogy most a gtx 750ti-t megvennék, és így pici pótolással vehetnék egy gtx 950-es kártyát, lenne érezhető előrelépés a 7790 és a 750ti után?

2016. szept. 21. 16:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Megvettem a gtx 950-est, és nem bántam meg, minden játékban minimum +15 fpst hoz, amivel eddig játszottam, arról nem is beszélve, hogy a 750es +10%ra volt húzva a 950est meg nem is piszkálom, mert ígyis bőven elég nekem!

Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy mini atx házba tettem a kártyát, és előre fel van szerelve egy venti, ami befelé fújja a hideg levegőt, pont a vinyók alatt, a videókártya irányába, fent a procinál táp alatt meg fújja kifele a másik venti, viszont a 950es honlapján a képek alapján a kártya hátra is fújja a meleg levegőt gép hátúlján kifele (monitor csatlakoztatásnál), és fújja előre fele is a vinyók alá, így most az első 12cm-es venti pont visszafele dolgozik a kártya irányába...de ha megfordítanám se jó, mert akkor meg a 2db 12es elsó hátsó venti dolgozna egymás ellen..

2016. szept. 23. 20:50
 12/16 A kérdező kommentje:
nem melegszik a kártya, sőtt..24fok alapállapotba speccy szerint..de nem gond, hogy egymás ellen dolgozik a 2 venti?
2016. szept. 23. 20:51
 13/16 A kérdező kommentje:
2016. szept. 23. 20:53
 14/16 A kérdező kommentje:
a képen a videókártya honlapján bal oldalon, ahol pont a legmelegebb levegő kifújását mutatja az ábra, értelem szerűen az a kártya hátsó része, ami elvileg a gépház eleje irányába fújná ki a forró levegőt...na de itt pont vele szembe dolgozik a 12cm-es venti...
2016. szept. 23. 20:57
 15/16 MGéza ***** válasza:
Ez biztos? Elvileg egy irányba fúj a két venti, a slot felé. Ház oldalára szerelj fel egy szívó ventilátort, ha nincs.
2016. szept. 23. 22:30
 16/16 anonim ***** válasza:

csinálj stressztesztet a gépeden.

ha semmi nem melegszik túl egy félórás stresszteszt alatt,akkor semmi gond,hagyd így.

amúgy a vga ventilátorai a kártya hűtőbordáira nyomják rá a levegőt,és elvileg ennek a levegőnek a nagy része a gép hátulja felé kellene hogy távozzon.

2016. szept. 24. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!