Nvida vagy Ati videokártyát vegyek?
Ati Radeon 4670 ,1GB v 512 DDR3-20-22e ft , azonos árú Nvidiákat veri, + van DX10.1 támogatása, 1600x1200ig jó a mai játékokhoz közepes-magas beállításokkal
az 512-es kemény 700FT-al olcsóbb, sztem megéri inkább gigásat venni :)
nvidia!
megbizható,nem megy tönkre 2 hét alatt , és nagyon jó a hűtése!
ésis ezt használom és nekem bevált már 2.5 éve és még ugyanennyit simán kibir!
én Nvidia geoforce 6200 -at használok és 128 mb-os de valamié viszi a 256 nak való játékokat sőt kissebbb szaggatással az 512 -nak valót is !
Igen a memóriaméretesen én is nevettem :-)
Meg ez a "megbizható,nem megy tönkre 2 hét alatt , és nagyon jó a hűtése!" :-) Ez kész. Mint egy mosópor :-)
Megint elmondom hogy NVidiának van egy marhaerős marketingje ami miatt szép nagy logó pörög a játékok elején: The Way It's Meant To Be Played felirattal.
Ha nagyon érdekel meg kell nézned teszteket hogy Nvidiára optimalizált játékokkal játszanál e vagy sem.
Sajnos nem tudom milyen géped van így erősen tipp a dolog:
Tökmindegy, ha mered húzni akkor ati 4770, 5670 bár még alapon is bőven visz mindent, 4830 vagy 4850, Nvidia 9800, GT240 környéke.
A memóriaméret csak egy dolog, nem ez alapján kell rangsorolni a VGA-kat. Az meg hogy 2,5 éve jól működik egy 6200-as, neked ez vált be örülj neki. 3-3,5 éve még tényleg az NVidia kártyák érték meg jobban, de azóta sok minden változott, Nvidia toporog egy helyben, kártyáit aranyáron akarja eladni, holott közel nincs akkora teljesítményük mint a velük egy árban lévő Radeon-oknak. Ez van el kell fogadni, még az Nvidia fanoknak is(megjegyzem én is az voltam)
Kérdésre válasz: Szerintem Radeon 4830 legyen az bőven belefér a 25e-be, van olyan bolt ahol egy 4770 vagy 4850 is belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!