Hardveraprón jó áron el lehet adni dolgokat?
Ezt hogy érted? Mit akarsz eladni, és mennyiért? Általában akik hardverapron vásárolnak azok tudják is, hogy mit vesznek. Tehát nem lehet őket átverni olyan szavakkal, hogy Gémer ;)
De ha új vagy ott nehezen fogsz tudni drágán eladni dolgokat.
"Egyébként régegebben hírdettem a hardveraprón és már kaptam nagyon szemtelen ajánlatokat, volt aki a meghírdetett árnak kb. a negyedéért kérte volna a cuccomat. Az olyanoknak nem is válaszoltam. Valszeg az #1-es is olyanok közé tartozhat."
mert valószínűleg a piaci ár 3 xorosáért hirdetted ő meg a reális piaci árat kínálta érte neked ! Suttyó újoncként jóval drágábban adni valamit na az a pofátlanság nem az aki reális árat kínál. Elsőnek tanulmányozd a használt piacot majd ha úgy döntöttél hogy eladni is szeretnél valamit és nem csak hirdetni akkor üti egy kis pénz a markodat . Amíg meg egy lehúzós paraszt vagy addig ne is várd hogy bárki vegyen tőled bármit is.
Tisztelt #8-as. Még véletlenül sem volt olyan, hogy valamit aránytalanul magas áron hírdettem volna. Teljesen korrekt áron hírdettem a cuccaimat, mégis jöttek a pofátlan, alkudozó üzenetek, amikre idővel már nem is válaszoltam. Meg aztán, ha már a hírdetésben is kiírom érthetően, hogy az ár fix és csere nem érdekel, akkor mégis milyen logika az, hogy elkezdi a használt cuccait ajánlgatni nekem? Ebből lett elegem igazából és az, ha valaki szeretné viszonylag korrekt áron eladni a használt cuccait, az még messze van a lehúzástól.
Sokan abban a tévhitben vannak, ha valaki hirdet egy használt terméket, akkor biztos nagyon nagy bajban lehet, szinte már ingyen is odaadná csak valaki vigye, pedig ez többnyire nem így van. Én pl. a GTX 760-amat is azért akartam eladni, mert vettem egy 1070-et és így a gyengébbre már nem volt úgy igazán szükségem, de ez még nem jelenti azt, hogy bármennyiért el kótyavetyélem, csak mert lett egy jobb. Én a 760-at sem olcsón vettem, tehát nem fogom fillérekért eladni, hogy valami vérpistike jól járjon vele a káromra. És ebben nincs semmi lehúzás szerintem. Ha nem veszik meg, abból sincs gond. El teszem a dobozába és várok a megfelelő ajánlatra, akár jövő ilyenkorig is.:)
Vagy ha megmarad tartalékba, attól sem fog össze dőlni a világ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!