Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hardveraprón jó áron el lehet...

Hardveraprón jó áron el lehet adni dolgokat?

Figyelt kérdés

2016. szept. 20. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
hardveraprón nincsen annyi buta ember . Tehát ha ott akarsz valakit megtéveszteni akkor az nem fog menni neked ! Az ilyen láma maradjon csak jófogáson
2016. szept. 20. 18:28
 2/9 A kérdező kommentje:
#1-es. Honnan veszed, hogy megakarok téveszteni bárkit is? De azért negyede csak nem adom a cuccomat, hogy valami XY pistike jó járjon vele a káromra..
2016. szept. 20. 18:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezt hogy érted? Mit akarsz eladni, és mennyiért? Általában akik hardverapron vásárolnak azok tudják is, hogy mit vesznek. Tehát nem lehet őket átverni olyan szavakkal, hogy Gémer ;)

De ha új vagy ott nehezen fogsz tudni drágán eladni dolgokat.

2016. szept. 20. 18:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyébként régegebben hírdettem a hardveraprón és már kaptam nagyon szemtelen ajánlatokat, volt aki a meghírdetett árnak kb. a negyedéért kérte volna a cuccomat. Az olyanoknak nem is válaszoltam. Valszeg az #1-es is olyanok közé tartozhat.
2016. szept. 20. 18:33
 5/9 meszike91 ***** válasza:
Attól függ mi számít neked jó árnak...
2016. szept. 20. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindenhol vannak ilyenek, nem lehet kikerülni. Én anno bolti ár alatt kb 15 százalékkal árultam bontatlan, 2 hetes procit 3 év hazai garanciával, minden papírja is megvolt(az előző nálam megsült, újat kaptam, de nem akartam várni a cserére úgyhogy vettem másikat), négyen jelentkeztek, ebből három alkudozni akart, kettő igen-igen pofátlanul.
2016. szept. 20. 18:42
 7/9 MGéza ***** válasza:
Pofátlan emberek voltak vannak és lesznek is. Persze az is lehet hogy szimplán te mérted fel rosszul a cuccaid reális értékét. Ha gyorsan akarsz valamit eladni akkor előbb nézd meg mennyiért van hasonló jégen és attól max 10-20%-al nagyobb árat adj meg és akkor kis alkuval esélyes hogy el tudod adni.
2016. szept. 20. 19:16
 8/9 anonim ***** válasza:

"Egyébként régegebben hírdettem a hardveraprón és már kaptam nagyon szemtelen ajánlatokat, volt aki a meghírdetett árnak kb. a negyedéért kérte volna a cuccomat. Az olyanoknak nem is válaszoltam. Valszeg az #1-es is olyanok közé tartozhat."

mert valószínűleg a piaci ár 3 xorosáért hirdetted ő meg a reális piaci árat kínálta érte neked ! Suttyó újoncként jóval drágábban adni valamit na az a pofátlanság nem az aki reális árat kínál. Elsőnek tanulmányozd a használt piacot majd ha úgy döntöttél hogy eladni is szeretnél valamit és nem csak hirdetni akkor üti egy kis pénz a markodat . Amíg meg egy lehúzós paraszt vagy addig ne is várd hogy bárki vegyen tőled bármit is.

2016. szept. 23. 14:47
 9/9 A kérdező kommentje:

Tisztelt #8-as. Még véletlenül sem volt olyan, hogy valamit aránytalanul magas áron hírdettem volna. Teljesen korrekt áron hírdettem a cuccaimat, mégis jöttek a pofátlan, alkudozó üzenetek, amikre idővel már nem is válaszoltam. Meg aztán, ha már a hírdetésben is kiírom érthetően, hogy az ár fix és csere nem érdekel, akkor mégis milyen logika az, hogy elkezdi a használt cuccait ajánlgatni nekem? Ebből lett elegem igazából és az, ha valaki szeretné viszonylag korrekt áron eladni a használt cuccait, az még messze van a lehúzástól.

Sokan abban a tévhitben vannak, ha valaki hirdet egy használt terméket, akkor biztos nagyon nagy bajban lehet, szinte már ingyen is odaadná csak valaki vigye, pedig ez többnyire nem így van. Én pl. a GTX 760-amat is azért akartam eladni, mert vettem egy 1070-et és így a gyengébbre már nem volt úgy igazán szükségem, de ez még nem jelenti azt, hogy bármennyiért el kótyavetyélem, csak mert lett egy jobb. Én a 760-at sem olcsón vettem, tehát nem fogom fillérekért eladni, hogy valami vérpistike jól járjon vele a káromra. És ebben nincs semmi lehúzás szerintem. Ha nem veszik meg, abból sincs gond. El teszem a dobozába és várok a megfelelő ajánlatra, akár jövő ilyenkorig is.:)

Vagy ha megmarad tartalékba, attól sem fog össze dőlni a világ..

2016. szept. 23. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!