Intel Xeon E3-1220 v3 jó lenne játszásra is?
Figyelt kérdés
Azért erre a procira gondoltam mert én jobban programokat használok mint például photoshop after effect, premiere pro, sony vegas, cinema 4d stb. De itt ott azért játszok is mint pl witcher, arkham knight. A héten érkezik az új kártyám ami egy gtx 1060 6gb-s verzió.2016. szept. 19. 22:08
1/5 anonim válasza:
Ez egy szerver proci, nem munkaállomásokhoz készült, nem gyorsabb bármelyik azonos számú maggal szerelt (intel)procihoz képest - ez meg 4 magos, HT nélkül, gyanítom nem túl magas IPC vel(ennek nem néztem utána, csak a számozásból indulok ki), felteszem egy fiatalabb i5 is hozza minimum ezt a szintet. Gondolom inkább csak arról van szó, hogy már megvan\olcsón hozzád vágják, ebben az esetben vállalható lehet.
2/5 BM-Striker válasza:
Gyakorlatilag egy Haswell i7 HT és iGPU nélkül ECC támogatással.
Nem sok értelme van megvenni ha az alaplapod nem ECC RAM-ot használ. Ennyiért egy Skylake i5 jobb lenne a te célodra.
3/5 anonim válasza:
és csak ezért vagy képes venni egy 100 ezres szerver lapot hogy egy i5 4440 -el megegyező proci legyen a gépedben ? wtf ..
4/5 MGéza válasza:
Ez így teljesen fals amiket feltételeztek. Ez a xeon konkrétan mezei 1150-es lappal is megelégszik és használtan nem is drága, a szerver procik a nagyobb amortizáció miatt használtan sokkal olcsóbbak mint a desktop társaik. Játszani jobb az i5 de a többi programot figyelembe véve nem rossz választás.
Tessék, ennyibe kerül, igazán megfontolandó:
5/5 MGéza válasza:
Ja igen elnézést, ez egy HT nélküli xeon, tehát kb egy vele egy foglalatos i5 szintjén van, attól némileg gyengébb. De ha olcsó 4 magos kell akkor meg lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!