Az van hogy az alaplapi videókártyát használom és időnként a kép elmosódik vibrál kis játékokkal abszolút játszani se lehet mert akad megfagy ki se lehet lépni pl gta vice city. minden driver fel van téve a legfrissebb és jó driver van hozzá ilyenekhez értek. win xp alatt pedig elsötétül majd visszajön.
kb így ennyire: [link] (google képekből szedtem ezt a képet)
biosnál windows telepítésnél nem csinál ilyet. csak mikor játszani akarok vagy elkezdek you tube-ozni akkor viszont igen. Mi lehet a baj?
2016. szept. 18. 22:04
1/8 A kérdező kommentje:
aro témáról váltottam klasszikusra akkor mozillán tudok you tube-ozni de chrome-nál és explorer-nél nem mert ugyan úgy mosódik a kép. játék szintén nem megy. drivert is töröltem le akkor is ez volt.
2016. szept. 18. 22:07
2/8 anonim válasza:
Haldokló alaplap...
Gondolom valami Codegen vagy hasonlóan ismert hardever gyilkos táp szépen a halálba küldi az alkatrészeket.
Táp + alaplap csere minimum, aztán a többi majd kiderül.
2016. szept. 18. 22:25
3/8 A kérdező kommentje:
alaplappal semmi gond. igaz hogy használt de ismerősömtől kaptam én szedtem ki mert nagyobbra váltott. ő is alaplapit használt és neki nem volt baja. procival együtt adta mást nem adott. akkor lehet hogy a táppal lehet gond? épp egy pár perce kipróbáltam egy másik alaplapot is a neve asus m2n-mx se plus és pont ugyan ez volt a probléma.
2016. szept. 18. 22:32
4/8 A kérdező kommentje:
még annyit hozzá teszek hogy eredeti lemezről átírt windows 7 home premium 32bit
2016. szept. 18. 22:40
5/8 anonim válasza:
Akkor még lehet RAM is... Bár ritka hogy alaplap túléli de a RAM -ot megviseli...
2016. szept. 18. 22:41
6/8 A kérdező kommentje:
ram az új. boltból lett vásárolva 1 év garanciával 6500ft volt
2016. szept. 18. 23:07
7/8 anonim válasza:
Hát, ez pedig videovezérlő (azaz alaplap) hiba. Tápod milyen márka?
2016. szept. 19. 09:21
8/8 A kérdező kommentje:
már megoldódott. samsung ramot kingmax márkára kellett cserélni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!