Ez az ssd mekkora élettartammal rendelkezik?
Írási/olvasái sebessége egész jó de a márka nem ismerős. Lehet azért mert nem vagyok ennyire benne a témában.
Ez az igénybevételtől függ.
Ha egy héten csak egyszer kapcsolod be a gépet, lényegesen tovább bírja, mintha naponta 12 órában egyfolytában nyüstölöd.
Ezért nem lehet a kérdésedre válaszolni.
(Csak nehogy szóba hozd az "Átlagos felhasználás" című dolgot !)
:)
A SanDisk régi motoros, leginkább a memória kártyák piacáról lehet ismerős a márkanév, talán a Kingston mellett a második leggyakoribb ez volt.
A szóban forgó SSD-jükről nem sok infót találtam, de az biztos, hogy a reklámozott olvasási/írási sebesség nem sokat árul el az egység valódi képességeiről és a tartósságról. Találtam egy cikket róla:
Amiből kiderül, hogy a Sandisk 2. generációs, 19nm csíkszélességen gyártott, TLC felépítésű Toggle NAND chipjei ülnek rajta amiket Marvell 88SS91 szériás vezérlő kezel. A TLC blokko tartalmaznak egy kisebb SLC gyorsítótárat illetve a teljes meghajtó egy szép méretű DRAM gyorsítótárral is rendelkezik (ennél a modelnél 256MB). A támogatások listája sem túl vérszegény annak ellenére, hogy ezt a meghajtót inkább átlag felhasználók számára kínálják. Az enyémhez hasonlítva (egy régi Corsair Force GT 120GB) a CrystalDismark eredmények egész jók, míg a HD Tune tesztnél olvasásban jobb, írásban alul marad a Sandisk Ultra 240GB. A végét átfutva azt írják, hogy ár/értékben elfogadható mainstream termék, jó olvasási és elfogadható, de nem kiemelkedő írási képességekkel.
Magyarul ha nagyon jó áron van megérheti, de számos hasonló képességű termék van még a polcokon míg egy Samsung meg szerintem jobb választás a legtöbb esetben, igaz ezért némi felárral is kell számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!