Szerintetek ezt meg lehetne venni? (Lenovo ideapad 300)
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről a laptopról? Tudom gyenge de nekem csak suli miatt kellene, és ennyi pénzért nem talalok 4gb rammal és 500gb-os hdd-vel máshol laptopot. A véleményekhez azt írták,hogy tökéletes a gép meg minden, szerintetek jó lehet?
2016. szept. 18. 10:14
1/4 A kérdező kommentje:
A másik laptop egy dell latitude e6400 lenne, 2gb rammal és ha bővíteném 4-re akkor kerülne annyiba mint a lenovo, de ebben csak ddr2 van, viszont erről a gépről tudom hogy minőségi anyag.
2016. szept. 18. 10:21
2/4 Camorri válasza:
Nem írtad, hogy suliban milyen feladatokhoz kellene.
Igazából, ha nem akarsz rajta játszani, komoly grafikai dolgokat futtatni, se pedig nagy számításigényű dolgokat futtatni, akkor teljesen megfelel.
Ár-érték arányban véleményem szerint egész normális árban van.
3/4 anonim válasza:
65 ezerért tényleg jó, ebben az árban nem találsz jobbat.
Én jófogáson is megnézném a laptopokat. 60-ért már i3-ast is kapsz.(természetesen használtan)
4/4 A kérdező kommentje:
Sulihoz programozás miatt kéne, meg net, meg irodai dolgok, semmi komolyra. Csakazért félek picit, mert ideapad 300-ról alig találok valamit. Szerintetek?
2016. szept. 18. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!