Miért van az hogy nincs több mint 20FPS-em egy normális géppel?
Augusztus elején megérkezett az új videókártya, az új ram és az új táp.
Beszerelés után egy pár napig még a régi windowssal futott a rendszer, és ekkor még minden játék amit játszottam szépen hozta az fpst. (CS:GO-400; The Crew~200; LoL-200...)
Viszont miután visszajöttem nyaralásról, egyből újratettem a gépet, mint az hardver csere után szokás, és ekkor kezdődtek a problémák.
Most a egyik játékba se megy az fps-em 20 fölé. Semmilyen V-sync nincs bekapcsolva, a viedokari drivert már többször is újratettem, DDU-val is.
A mostani "setup":
AMD FX6100
GTX 950
12GB ram
CoolerMaster Elite 600W
Mondhatsz nekem bármit, de a The Crew 950-en nehezen futott 200+ fpsel.
Próbáld meg mégegyszer újrarakni a gépet, minden partíció formázásával.
Nézd meg mi fut a háttérben, hátha valami lehúzza a processzort/vidikarit.
Nekem volt olyan, hogy a drivereket egy programmal toltottem le es felrakott sok szemet progit amik futottak a hatterben es lassitottak a gepet...
Vagy a rossz windows aktivalo programok is lehetnek virusosak.
Probald meg tisztan telepiteni a windows 10-et (vagy 7-et), minden particio formazasaval, csak a legfrissebb, gyari oldalrol letoltott drivereket felrakni es legalisan vagy normalis modon aktivalni a windowst. Aztan mielott elinditanal egy jatekot, amibol lehetoleg a legfrissebb verzio van fent, ellenorizd, hogy nem fut e valami a hatterben, ami visszavehet a teljesitmenybol.
Jogos, a játék 60fps limites, bocsánat...
Drivereket mindig saját kezűleg a gyártó honlapjáról töltöm. Más programokat driver telepítéshez nem használok.
A windows újratelepítése az összes partíció leformázásával történt.
Igen, valszeg ugy mukodni fog.
Nekem mar az is elofordult, hogy felraktam a 10-et es nem nyitott meg egy windows alkalmazast sem (kamera, aruhaz, fenykepek stb) es miutan felraktam ugyanazzal a telepitovel jo volt.
The crew hogy lehet 200 fps? 30 vagy 60 (be lehet állítani de úgy tudom az fps limitert ki nem tudod kapcsolni)
Drivereket felraktad mindet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!