Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépem játék közben sokszor...

A gépem játék közben sokszor leáll ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
A gépem játék közben egyszer csak magától kikapcsol ez miért lehet? De ez főleg Diablo 3 közben van meg videó vágásnál mi lehet a baja? És van-e program ami megmutatja hogy mi a hibás benne?
2016. szept. 17. 23:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

HDD, táp és CPU körül szaglássz!

De elsősorban a hőfokokat nézd!

2016. szept. 17. 23:08
 2/8 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
70%
Nézz hőfokot, aztán tápot.
2016. szept. 17. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet ez még driver-es hiba is,mostanság abból elég sok van.
2016. szept. 17. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha CPU, RAM vagy driver hiba van, akkor általában kékhalál történik nem teljes leállás, én a tápra erősebben gyanakszom, de infót még nem igazán adtál a kérdésedhez.
2016. szept. 17. 23:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Leáll: táp

Újraindul: túlmelegedés

Az esetek túlnyomó többségében.

2016. szept. 18. 00:01
 6/8 anonim ***** válasza:
újramelegedésnél is úgyanúgy leállhat nekem pl videókártya hűtése szállt és ha túlterhelődött kikapcsolt és csak 10-20 perc múlva lehetett használni
2016. szept. 18. 02:25
 7/8 A kérdező kommentje:

az SSD-nél csinálta ezt holnap jön az új, de most meg HDD-nél csinálta tegnap, a táp 3hónapos egy Corsair CX850M, proci nem melegedhet túl mert egy Corsair H80i v2 hűttí stabil 36fokon tartja mert mindig monitorozom a vga 56-60fok között van volt már melegebb is BF3 alatt 72fok

az MSI Gaming APP meg Command Center okozhatja ezt? még azután is h töröltem őket mert be épültek és ez miatt újra kell húzni a gépet h tiszta legyen?

2016. szept. 18. 09:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Én kétlem, de könnyen kiderítheted, hogy egy pendriveos linux live rendszerről futtatsz stressz tesztet, ha úgy előjön a hiba akkor nem a rendszereddel van a gond.

Hőmérsékletet pedig ne terhelés nélkül mérj, azzal semmit sem tudsz meg, hanem renderelés közben például. (Ha pedig render közben ilyen a hőm, akkor rosszul méri)

2016. szept. 18. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!